Martin Ødegaard kan få sjansen mot Malmö i Mesterligaen. Martin Ødegaard kan få sjansen mot Malmö i Mesterligaen. Foto: Digitalsport

Ekspert: - Stor sjanse for at Ødegaard får spille mot Malmö

Petter Veland hevder sjansene er gode for at Martin Ødegaard får sjansen i Champions League

Mange trodde Martin Ødegaard kunne få muligheten i cupkampen mot Cadiz forrige uke, men da kom ikke det norske stjerneskuddet med i troppen en gang.

Nå kan det gå mot en mulighet når Malmö kommer på besøk til Mesterliga-møtet tirsdag, i det som blir Åge Hareides siste kamp i den svenske klubben.

— Champions League-debut før fylte 17

Norges fremste ekspert på spansk fotball, Petter Veland, hevder det er gode muligheter for at Ødegaard får sjansen til uka.

— Ut fra hva jeg hører, er det stor sjanse for at Martin Ødegaard får spille mot Malmø tirsdag. Champions League-debut før fylte 17 i så fall, skriver Veland på Twitter.

— Jeg har fått klare indikasjoner fra folk som tidligere har vist seg å ha rett. Dette er de samme som tidligere meldte om Ødegaards debuter, utdyper Veland overfor Nettavisen.

ØYEBLIKKET: Her kommer Martin Ødegaard inn på banen og erstatter Real Madrids aller største stjerne, Cristiano Ronaldo, i mai da Ødegaard fikk debuten for førstelaget til storklubben. Foto: NTB scanpix

Ifølge Twitter-profilen "RMadridHome" skal trener for Real Madrid Castilla, Zinedine Zidane, ha uttalt følgende:— Om Ødegaard kan bli kalt opp til førstelaget for møtet med Malmö? Alle gode spillere kan bli det, skal Zidane ha sagt.

- Ikke hans beste kamp

Castilla vant søndag 1-0 over Portugalete. Ødegaard startet kampen, men ble byttet av etter timen.

— Det var ikke hans beste kamp. Han var ikke dårlig, men han kan bidra i større grad enn han gjorde i dag, sier Zidane ifølge VG, som siterer nettstedetBernabéu Digital.