Real Madrid vant enkelt 3-1 mot nivå tre-laget Cádiz i den spanske ligacupen i går, men med mindre noe spesielt skjer, vil ikke resultatet bety noe som helst.

Hovedstadsklubben brukte nemlig en spiller som skulle sonet karantene i cupen. Denis Tsjerysjev fikk tre gule kort i Copa del Rey da han var på utlån til Villarreal forrige sesongen. Likevel ble han brukt fra start av Rafa Benitez, og russeren scoret også Real Madrids første mål.

– Skandale!

Konsekvensen av tabben er trolig at hovedstadslaget kastes ut av den spanske cupen. Cádiz har klaget inn regelbruddet og en avklaring fra Det spanske fotballforbundet (RFEF) er ventet innen kort tid.

Artikkelen fortsetter under videoen av Denis Tsjerysjevs 1-0-scoring:

Dagen derpå er det selvfølgelig hendelsen i Cádiz som preger sportsforsidene i Spania.

– Skandale, skriver den Barcelona-baserte avisen Sport.

– Cádiz-vitsen, melder Madrid-avisen AS på sin forside.

Denis Tsjerysjev startet mot Cádiz, men ble byttet etter at Real Madrids trenerteam innså tabben. Foto: Ap

– Den store tabben, skriver sportavisen Mundo Deportivo, som har hovedkontor i Barcelona.Madrid-avisen Marca peker på alle problemene og alle tabbene Real Madrid-ledelsen har gjort de siste månedene.

Barcelona-stjerne "ler seg ihjel"

De Gea-faksen, Benzema-”affæren”, skadene og nå dette rotet – alt innen få måneder, skriver Marca.

Også Barcelona-stjernen Gerard Piqué, som ved flere anledninger har hisset på seg erkerivalens supportere, ler av Real Madrid.

Barcelona vant på sin side 6-1 mot Villanovense i den samme turneringen i fjor.

Piqué benytter seg av årets "nyord" fra Oxford Dictionaries, «Ler så jeg griner»-ikonet, når han kommer med sin reaksjon på Madrid-tabben.