De strålende resultatene mot Rosenborg og Lillestrøm var overhodet ikke ventet. Vi torde ikke å drømme om den engang. Brann-tilhengere flest hadde vært fornøyd med et hederlig resultat her, og kanskje en uavgjort der.

Det store spørsmålet nå er om denne fremgangen kan fortsette, eller kommer virkeligheten snart og innhenter oss?

Brann kommer til å avgi poeng, og kanskje skjer det allerede på i morgen, men jeg er trygg på at Brann ikke kollapser slik avisen VG tror de vil gjøre.

Til det er fundamentet som Rune Skarsfjord har bygget opp altfor solid til å bryte sammen. Årets Brann-lag er ikke noe korthus.

Som vi har sett i de to første serierundene, er treningsgrunnlaget bedre enn på mange år. Muligens har de aldri vært bedre trent. Muligens har de heller ikke vært bedre organisert før. Arbeidsoppgavene til hver av spillerne virker krystallklare. Som Bjørnar Holmvik sa i forrige uke:

— Vi har terpet mer på det offensive, og vi har en plan. Vi står ikke som noen spørsmålstegn når vi har ballen.

Med tanke på dette, med tanke på selvtilliten det er i laget, humøret og samholdet, tror jeg at seiersrekken til Brann fortsetter. Brann er i flytsonen. Det utskjelte og nederlagsdømte Brann-laget har blitt et lokomotiv. Jeg tviler på at Fredrikstad klarer å forsvare seg når spillere som Kim Ojo og Rodolph Austin kommer dundrende.

Ja da, jeg vet Fredrikstad spilte ball i hatt med Brann for seks uker siden. Men da brukte Brann fire prøvespillere, og flere av våre nye stjerner, som Ojo og Torp, var langt unna toppformen. Dessuten må vi ikke glemme at det var en treningskamp. Brann er et helt annet lag når tribunene fylles opp, når kameraene slåes på og det spilles om poeng.

Brann spiller hjemme. De er i form, og troppen er skadefri.

Jeg tror Brann vinner mot Fredrikstad. Hva gjør du?