PÅ TV2: Simen Stamsø Møller ble nylig hentet fra Cmore til TV2s Premier League-satsing. Foto: TV 2

TUIL ARENA: Han har gått glipp av de to siste kampene for Kjelsås på grunn av bryllup og TV2-jobben, men når TUIL kommer på besøk er han klar til dyst.– Jeg spiller – hvis de vil jeg skal spille. Jeg skal til Bergen og jobbe fredag, men jeg får med meg kampen søndag. Jeg gleder meg til det, sier Møller til iTromsø.

Da lagene møttes i første serierunde, ble det 1–0 til Kjelsås. Målscorer: Simen Stamsø Møller.

– Ja, jeg må satse på reprise, smiler Møller, som også tidligere har scoret mot «Dalingan». Da for TIL 2 i 2011-sesongen.

– Jeg vet ikke om det er en spesiell grunn til det; om det er fordi jeg er ekstra tent fordi jeg kjenner mange på TUIL. «Mo» (Ahamed), Lars Henrik (Andreassen) og Ludvig (Rinde) er jo gode kompiser. Sistnevnte har jo riktignok sluttet, sier Møller.

Syv poeng bak

Før helgens runde er TUIL på fjerdeplass, syv poeng bak serieleder KFUM. Kjelsås er på tredjeplass, med like mange poeng som TUIL.

– Jeg synes det er fint å se at TUIL omsider har våknet etter en litt tung start på sesongen, sier Møller.

Om 26-åringen skulle bidra til nok et nytt TUIL-tap søndag, vil det sette en effektiv stopper for opprykksdrømmen i Dalen.

– Jeg frykter at TUIL ikke klarer å rykke opp. Det e kun fire-fem lag i avdelingen av ordentlig klasse, så jeg klarer ikke se for meg at KFUM roter bort så mange poeng, samtidig som enten vi, Grorud eller TUIL vinner alt. TUIL har dessuten et lavt bunnivå. Det at de tapte hjemme mot Harstad er ganske utrolig, sier Møller.

Ikke gitt opp

Men i TUIL har man langt fra gitt opp.

– Det er ennå mange poeng igjen å spille om. Jeg har troen på at vi kommer til å plukke mange poeng utover høsten, sier midtbanespiller Lars Henrik Andreassen.

– Er dette en kamp dere må vinne?

– Det vil jeg ikke si, men vi er utrolig sugen på å hente hjem en trepoenger, svarer Andreassen.

– Er journalist

Simen Møller slo aldri igjennom i Tromsø, men føler at han har funnet sitt riktige nivå.

– På grunn av jobben, må jeg stå over ganske mange kamper. Jeg ser på meg selv som journalist og fotball er hobbyen min. Kanskje får jeg med meg 2/3 av kampene. Slik det ser ut nå, får jeg med meg kampene mot lagene rundt oss på tabellen, sier Møller.

Han er toppscorer i 2.-divisjon, avdeling 1, med 14 mål.

– Det betyr faktisk ikke så veldig mye for meg å bli toppscorer. Det hadde vært stas, men ikke så mye mer enn det. Fokuset har vært litt annerledes de siste uken, men 20 mål bør jeg i alle fall klare, sier Møller.

– Vi er klar over at han er en god spiller og innehar mye kvalitet, men vi har ikke noe ekstra fokus på han enn akkurat det, sier Lars Henrik Andreassen.