TUIL går en viktig uke i møte med utsatt bortekamp mot Vålerenga 2 i Oslo torsdag kveld og hjemmekamp på TUIL Arena påfølgende sømdag.

— Eirik Sørensen (keeper) og «Mo» (Mohammed Ahamed) blir ikke klar. Eirik har trent bra etter ferien og nærmer seg stadig. Han kan være aktuell for A-lagsfotball neste uke. «Mo» skal vi ha mer tålmodighet med. Han skal ta nye bilder nå, så vi vet ikke når han er tilbake.

— Han sliter med hofta, som han har gjort tidligere, så han må bare ta de nødvendige stegene og den tiden det tar før vi får en diagnose. Han trener alternativt, sier TUIL-trener Gaute Helstrup til iTromsø.

- Gode muligheter

Nedturen i helga med 3-2-tap borte mot Finnsnes, gjør at TUIL har tapt terreng i toppkampen.

Derfor er det viktig at «Dalingan» slår tilbake for å henge med i toppen.

De er i skrivende stund ti poeng bak serieleder KFUM (37 poeng), med en kamp mindre spilt.

— Vi har alltid lyst på gode resultater og ønsker en bedre prestasjon enn sist mot Finnsnes. Noe var ganske bra, og det ønsker vi å forsterke. Andre ting var ikke bra nok. Nå har vi to gode muligheter på kort tid til å få gode resultater.

- Spillende lag

To kamper på kort tid bekymrer imidlertid ikke TUIL-treneren.

— Vi er godt vant med det. Vi kom langt i cupen, så det har vi god erfaring med.

Første test ut er altså Vålerenga 2, allerede torsdag. Mandag kvelde spilte de 1-1 borte mot FK Senja.

— Jeg fulgte med kampen der. Det er et ungt lag med mangoe gode spillere som kun har tapt mot topplagene i år, så det vitner om kvalitet. De er et lag som ønsker å spille kjapp fotball og er veldig offensive, så det passer oss ier veldig bra siden vi også er et veldig spillende lag, sier Helstrup.