Kiril Raykov satte personlig rekord i både poeng og returer da Storm slo Fyllingen 92-80 i kveld. Da sluttsignalet gikk hadde Raykov satt 37 poeng og plukket 13 returer.

— Kiril Raykov, svarer trener Kenneth Webb på spørsmål om hva han syntes om kampen og begynner å le.

— Når han spiller sånn offensivt, så vinner vi de fleste basketballkamper. Det var rett og slett herlig å se på, sier Webb.

KAMPREFERAT:

Enkle bom

— Jeg er selvsagt glad fordi jeg satte så mange poeng, og for at vi vant. Så ikke misforstå meg, men jeg mener at jeg burde gjort det enda bedre, sier Raykov.

Han traff på 13 av 20 topoengsforsøk, og tre av åtte trepoengsforsøk. I tillegg satte han to av to fra straffelinja.

— Vi bommer på enkle skudd, og slurver en del i forsvar før hvilen. Men så tok det seg opp, og alle spilte veldig aggresivt. For å vinne sluttspillet må vi være på tå hev hele veien, forteller Raykov.

Ønsker å bli værende

Bulgareren har kun kontrakt med Storm ut denne sesongen, og hvis han fortsetter å spille på det nivået han er på om dagen kan det bli vanskelig for klubben å beholde han.

— Jeg bor her med kjæresten min og trives veldig godt. Så det er klart at jeg ikke har lyst til å forlate byen, forteller Raykov som legger til at det uansett er vanskelig å vite hva fremtiden bringer.

— Jeg er på mitt beste som basketballerspiller nå, og må jo se på mulighetene hvis de kommer, sier Raykov.

— Det kan bli vanskelig for Storm å holde på deg hvis du fortsetter å spille sånn?

— Hvis de tilbyr meg en god kontrakt, så blir jeg værende, sier Raykov og ler.

Nøkkelkamper

Etter kveldens seier har Storm fortsatt skjebnen i egne hender, men da må de sannsynligvis vinne de fem resterende kampene.

Til helgen reiser de til Oslo for å møte Ammerud og Centrum Tigers, før Frøya kommer på besøk til Tromsøhallen helgen etter. Serien avsluttes den siste helgen i februar med bortekamper mot Bærum og Asker Aliens.

— Det blir som fem sluttspillkamper, og derfor var det ekstra viktig med en seier i dag. Nå kan vi reise til Oslo for å kjempe om seriegull, forteller Webb.