Kampen startet fryktelig rotete for begge lag med bomskudd på bomskudd. Storm hadde uansett god kontroll på gjestene fra Bergen som kun hadde med syv spillere, og ledet med to poeng etter den første perioden.

Fyllingen, som ligger nest sist på tabellen, hang også bra med i den andre perioden. Selv om Storm alltid var foran fulgte gjestene hakk i hæl, og det var ikke mer enn syv poeng å gå på til pause.

Henrik Lange og Storm hadde få problemer med å slå Fyllingen. Foto: Trond Tomassen

Svak skytingDa Storm tapte mot Centrum Tigers for to uker siden, kritiserte trener Kenneth Webb lagets skyting, og kveldens skyting var også under enhver kritikk. I løpet av de to første periodene traff de kun på 12 av 27 topoengsforsøk.

— Det er vårt store problem, og motstanderne vet det. Vi er ikke der vi skal være når det gjelder skytingen, men vi må bare jobbe med det fremover. Forhåpentligvis bedrer det seg inn mot sluttspillet, forteller Webb.

Raykov tok ansvar

Casiem Drummond sto over kampen med en liten skade, og derfor var det opp til Kiril Raykov å plukke returer. Det gjorde bulgareren på en strålende måte.

I løpet av de to første periodene hentet han ned ti returer, i tillegg til at han satte 16 poeng.

Etter hvilen fortsatte han å herje med gjestene. Midtveis satte han først en topoenger, før han var nede og plukket en retur under egen kurv. Så føk han i angrep og noterte seg for en herlig assist til Charlie Lee, og da så gjestene seg nødt til å ta timeout på stillingen 63-52 til Storm.

Slitsomt for gjestene

Derfra og ut var det meste av spenning borte, og utover i den siste perioden ble det slitsomt for gjestene som kun hadde to innbyttere. Med seks og et halvt minutt igjen på klokka satte Hani Issalhi inn to poeng, og økte Storms forsprang til 15 poeng.

Til slutt endte det med en komfortabel 92-80-seier, og Kiril Raykov noterte seg for sesongbeste. 37 poeng og 13 returer.

— Det er jeg selvsagt fornøyd med, men jeg mener jeg kunne gjort det enda bedre, sier Raykov som traff på 13 av 20 topoengsforsøk.