AaFK har ikke hatt spesielt mye å juble for mot Molde i seriesammenheng siden seieren i 2003. AaFk har faktisk tapt ti seriekamper på rad mot Molde, men det betyr ikke så mye inn mot denne kampen.

— Det betyr bare at det nærmer seg en seier, for den kommer til å komme. Det som har skjedd tidligere betyr ikke noe nå, sier Trond Fredriksen til smp.no.

I fjor fikk AaFK bank 5-1 på bortebane mot Molde, så ble det tap 2-1 på Color Line stadion. Men AaFK-treneren har ingen planer om å legge seg bakpå denne gangen.

Sulten spillergruppe

– Vi er ei sulten spillergruppe som er svært sultne på å ta Molde. Det handler om at vi må tørre å spille vårt spill, for det kommer vi til å gjøre. Vi har spillere som har lykkes i lignende kamper tidligere. Vi skal ikke være feige, sier Fredriksen.

Han håper spissduoen Mustafa Abdellaoue og Franck Boli kan slå til igjen, hvis de får sjansen fra start.

– Jeg har ikke bestemt meg for om det blir to spisser eller ikke, men de har bøttet inn mål i det siste. Jeg er glad vi har to så gode spillere på laget, sier han.

— Kvalitetsspillere

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær har lagt merke til framgangen spissduoen har hatt.

– AaFK har to gode spisser, som har begynt å spille seg sammen. I tillegg har du Bjørn Helge på midten som har vist seg som en kvalitetsspiller i år. Med disse tre fra start er det nok stor forskjell på det AaFK-laget vi møtte i generalprøven, sier Solskjær til smp.no.

Mens det er flere Molde-spillere som har slitt med skader, så er AaFK-troppen uten store bekymringer. Fredriksen har ikke latt seg skremme av det Molde har vist til nå.

— Varierer veldig

– Omgivelsene, spillselskapene og alle ekspertene mener at Molde er bedre, og at vi går på nok et tap. Men innad i vår gruppe har vi stor tro på at vi skal slå Molde. Det varierer veldig hvor gode Molde er, men på sitt beste er de strålende, sier han.

– Har dere vært for feige i tidligere bortekamper mot Molde?

– Det har vært litt både og. Vi hadde en plan om å slå dem i fjor, men så røk den planen etter noen minutter. Etter ennå noen minutter, så kom et baklengsmål til, og da ble det vanskelig. Men vi skal opptre som et AaFK-lag og har stor tro på det vi gjør, for vi er gode nok til å slå dem, sier AaFK-treneren.