«Virker som om Deshorn Brown har et godt stykke å gå», skrev TV 2-kommentator Kasper Wikestad. To minutter senere hadde Vålerenga-spissen scoret to mål.

Wikestad må le da Aftenposten ringer.

– Akkurat den Twitter-meldingen skal jeg spise i meg. Jeg skal ikke være sta, sier Kasper Wikestad og ler.

TV 2s fotballekspert og kommentator Kasper Wikestad. Foto: Heiko Junge, NTB scanpix

– Vær så god, VIF!Ett minutt etter at tweeten var publisert, tuppet nemlig Deshorn Brown inn 1-0 til Vålerenga. Hans første mål for sesongen. Og som om det ikke var nok — minuttet etter la samme mann på til 2-0. – Jeg får si vær så god til Vålerenga for jinxen, sier TV 2-kommentatoren, som raskt fikk haugevis med reaksjoner på Twitter.

Et titalls personer har nå respondert på Twitter-meldingen. «God timing», «dette er dagens tweet» og «jinx!» er blant de mange tilbakemeldingene Wikestad har fått.

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Derfor skrev Wikestad Twitter-meldingen

DOBBEL DESHORN: Sivert Heltne Nilsen (t.h), Daniel Fredheim Holm og Niklas Gunnarsson jubler for Deshorn Browns andre seriemål for Vålerenga. Foto: NTB scanpix

Jinx — betyr i sin originale form uhell eller dårlig lykke, men ordet blir også ofte brukt i situasjoner der noen spår noe og så skjer akkurat det motsatte. – Hva fikk deg til å skrive tweeten?

– Han fremstår ikke som en toppspiss før de to målene, synes jeg. Det handler om bevegelse og touch. Men det er klart - det er kjempegøy for Vålerenga hvis han lykkes.

– Jeg synes det er to kjempefine scoringer. Men det er altfor tidlig å avsi noen dom over ham, men i denne omgangen har han gjort det han skal til, sier Wikestad idet første omgang går mot slutten.

Deshorn Brown er hentet til Vålerenga for å erstatte fjorårets toppscorer i eliteserien, Vidar Örn Kjartansson, som satte inn hele 25 fulltreffere for osloklubben i fjor.