TIL signerte kontrakt med tunisieren 1. februar, men hans rumenske klubb Petrolul Ploiesti har nektet å slippe spilletillatelsen. Spissen har brutt ut av kontrakten med klubben, fordi lønnen uteble, og derfor kunne han signere for en annen klubb. Imidlertid har det ikke vært så enkelt å få formalisert overgangen.

– Det siste som har skjedd er at det er sendt et brev fra FIFA (Det internasjonale fotballforbundet) til det rumenske fotballforbundet med en krav om en redegjørelse innen 8. mars om hvorfor ikke ITC (spilletillatelsen) er frigjort, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø.

Han sier at det var som forventet at FIFA kom på banen.

– FIFA har vært veldig raske. Jeg har sett brevet og det er ganske klart, og det ser jeg på som positivt. Det er kanskje et signal om at det er flere saker fra samme klubb, sier Johansen.

Seriestarten for TIL er kommende søndag, borte mot Molde. Spørsmålet er om Moussa rekker den.

– Det kan jeg egentlig ikke svare ja eller nei på i dag. Vi får bare se. Vi er forberedt på at han må stå over første seriekamp, sier Johansen.

TILs motivasjon for å få til overgangen er like sterk som i februar.

– Ja da. Vi har gjort en overgang og kjører på. Moussa bringer med seg noe i stallen og utfyller helheten. Det er bra, sier Johansen.

Noe mer transferaktivitet blir det neppe i dette overgangsvinduet for TIL.

– I utgangspunktet kjører vi på med det gjenget vi har. Overgangsvinduet stenger ikke før 31. mars, så man vet aldri, sier Johansen.

Har du fått med deg disse sakene?