— Det var egentlig aldri noen fare. Jeg fikk et spark på ankelen, men fikk raskt på is og kunne trene uten smerte i dag, fredag. Nå gleder jeg meg bare

til storkampen, sier Vikings toppscorer til Aftenbladet.no.

Det var torsdag at Ijeh ble taklet bakfra av lagkamerat René Klingbeil. Han måtte da forlate treningen med en ispose rundt høyre ankel. I går var nigerianeren på hugget

under formasjonsøkten.

— Jeg står på at vi har en god sjanse til å være med i tetstriden resten av høsten. I så måte blir dette en nøkkelkamp. Lillestrøm har dokumentert at de er et topplag, og det er slike kamper som er kjekke.

For jeg føler vi er godt foreberedt, sier Ijeh.

Det ser ut til at Ijeh får følge av Hannes Sigurdsson på topp mot Lillestrøm. Gårsdagens formasjonsøkt tyder på en litt skjev 4-4-2, med løpssterke midtbanespillere som Jone Samuelsen, Nicolai Stokholm og André Danielsen. I forsvaret var Børre Steenslid tilbake etter sykefraværet torsdag, og ble drillet i spann med Ragnvald Soma.

Sannsynlig lag: Thomas Myhre - René Klingbeil, Børre Steenslid, Ragnvald Soma, Thomas Pereira - Allan Gaarde, Jone Samuelsen, Nicolai Stokholm, André Danielsen - Hannes Sigurdsson, Peter Ijeh.