nordlie-body Foto: Olav Rege Olsen

Nordlie fikk heltestatus i Viking og Stavanger da han kom inn og reddet laget på sju uker mot slutten av sesongen i fjor.

Men etter at trenerprofilen valgte å takke ja til jobben som Uwe Röslers erstatter på Lillestrøm fikk pipen en litt annen lyd blant flere av supporterne.

Nå innrømmer Nordlie at han er litt spent på hvordan mottakelsen i Stavanger blir på søndag.

— Jeg har ikke peiling på hvordan det kommer til å bli. Lillestrøm-supporterne tok fint imot Uwe Rösler da Viking gjestet Åråsen i vår, og det hadde jo vært hyggelig om jeg kunne opplevd det samme. Samtidig er det ikke akkurat avgjørende for min livskvalitet hvordan den blir, sier Nordlie til Aftenbladet.no.

- Ikke vondt blod

Röslers erstatter på Åråsen mener selv han har et helt ok forhold til den nåværende Viking-treneren.

— Det er ikke noe vondt blod mellom meg og Rösler. Han er en kollega på lik linje med de andre trenerne i eliteserien, sier Nordlie, som mener at Viking bør være blant de fire beste lagene i Norge.

— Rösler har gjort det bra i Viking, og klubben må tåle å ha forventninger om å være blant de fire beste lagene i Norge. De har seks til sju nye spiller siden den gang jeg var der, og jeg synes at troppen var bra den gangen, sier Nordlie.