— I utgangspunktet er jeg ikke fornøyd med uavgjort mot Viking. Vi går for å vinne. Men det er mulig at kampen får et utfall der jeg er fornøyd med ett poeng, sier Nordlie til Aftenposten.no.

Nordlie forlot Stavanger-klubben til fordel for Lillestrøm før sesongen, og forventer en jevn kamp. En kamp som er veldig viktig for begge lag.

— Det kommer til å bli tett og tøft. Vinner vi, rister vi de (Viking, journ.anm.) av oss, og er syv poeng foran, men taper vi puster de oss i nakken og er ett poeng bak. Derfor har kampen mye å si.

Om gamleklubben Viking, har Nordlie mye godt å si.

— Viking er en fantastisk fin klubb. Det er den mest profesjonelle klubben jeg har vært i, ved siden av Lillestrøm. I tillegg har de en bra stall. Jeg forventer en vanskelig match.

Den siste tiden har det vært mye fokus i mediene på at Lillestrøm spiller ufint og går fysisk for tøft inn i taklingene. Men dette er treneren ikke enig i.

— Vi spiller aggressivt, men er ikke tøffere enn de andre lagene. Vi trener tøft, noe som kan føre til at spillerne blir irriterte på hverandre. Men dette betyr bare at det er god tenning, og det er akkurat sånn det skal være.