Argentina slo Bolivia 2-0 i den amerikanske VM-kvalifiseringen på Estadio Mario Kempes i Cordoba natt til onsdag norsk tid.

Gabriel Mercado sendte Argentina i føringen 20 minutter ut i 1. omgang. 10 minutter senere satte Lionel Messi inn sin scoring nummer 50 for landet sitt. Målet kom på straffespark, og venstrefoten til Messi feilet ikke.

28-åringen nærmer seg landslagsrekorden til Gabriel Batistuta med stormskritt. Batistuta scoret 56 mål for Argentina i perioden 1991 til 2002.

Messi mangler bare én scoring før han passerer 500 scoringer til sammen for klubb— og landslag. Den milepælen kan nås når Barcelona møter Real Madrid i El Clasico til helgen.

Messi var fornøyd etter seieren mot Bolivia. De startet VM-kvalifiseringen med et overraskende 0-2-tap for Ecuador.

— Seier over både Bolivia og Chile var det vi ønsket og trengte. Vi har reist oss stort, men det er fortsatt en lang vei å gå, sa Messi.

Argentina er på 3.-plass i den søramerikanske VM-kvalifiseringen etter seieren over Bolivia.

Langt på overtid dukket Dani Alves opp og reddet Brasil for et nytt ydmykende nederlag mot Paraguay.

Barcelona-spilleren sørget for at det endte 2-2 mellom lagene i den søramerikanske VM-kvalifiseringen i fotball natt til onsdag norsk tid.

Dario Lezcanzo og Edgar Benitez ga Paraguay en 2-0-ledelse, og da trodde hjemmelaget at de kunne kopiere seirene fra 2011 og 2015 mot Brasil i Copa America.

I stedet slo først Oliveira tilbake med scoring etter 79 minutters spill, og deretter kom Alves med sitt treff to minutter på overtid. Dermed endte som sist for Brasil da de spilte 2-2 mot Uruguay.

Chelseas William foret Alves med pasningen som gjorde at Alves kunne skru skuddet sitt forbi Paraguays målmann Justo Villar.

Brasil spilte uten suspenderte Neymar og David Luiz.

Uruguay leder den søramerikanske VM-kvalifiseringen. Natt til onsdag vant de 1-0 hjemme over Peru etter scoring av PSVs Edson Cavani seks minutter ut i 2. omgang. (©NTB)