ETT ØNSKE: - Jeg vil bare vinne i morgen! sier Barcelona-sjef Pep Guardiola. Foto: JOHANNES EISELE

WEMBLEY: — Den suksessen de to lagene har hatt det siste tiåret er enorm. Og det trenger ikke bare bli den beste finalen det siste tiåret, men den beste finalen. Det kan bli mange mål, det kommer til å bli spennende og det blir helt sikkert mye bra fotball. Det er jeg sikker på. Så alt ligger til rette... og forhåpentligvis blir det også slik, sa Alex Ferguson på en pressekonferanse fredag kveld.

- Elsker store kamper

Skotten har vært med på mange store oppgjør i sine 25 år som manager for Manchester United. Han tror lørdagens kan bli en av de største.

- Kampen spilles på Wembley og bare det gjør dette til en stor kamp. Og jeg elsker store kamper , sa Ferguson.

Barcelona-trener Pep Guardiola gikk på podiet en drøy time etter at Ferguson hadde gitt sitt til de rundt 300 pressefolkene. Han ble, ikke helt uventet, spurt om han var enig med United-managerens påstand om at dette var tiårets finale.

- Det er kanskje riktig. Men vi får først se i morgen om dette blir den største finalen dette tiåret. Vi skal ihvertfall prøve! Jeg er sikker på at de vil gjøre sitt beste, det vil også vi. Hvis to lag går på banen for å angripe så blir det en god kamp. Det handler om hvem som vil dominere mest, og hvem som lykkes best i hver enkelt situasjon.

Guardiola: - Vil bare vinne!

Guardiola ble også spurt om han var enig i påstanden om at denne Barcelona-utgaven er tidenes beste fotballag.

- Det har jeg blitt spurt om mange ganger, men det er helt umulig å svare på. Jeg har ikke sett alle lagene og gjennom historien har det vært mange store. Men kanskje om en 15 års tid er det en eller annen fyr som tenker på dette laget som det beste. Da vil jeg være beæret , sa Guardiola.

Og konkluderte:

- Jeg kan ikke svare på dette. Jeg vil bare vinne i morgen!

Det er ihvertfall et bra utgangspunkt.