Lørdag møtes to av verdens desidert beste fotballag til dyst i finalen i Mesterligaen. Men hvilke spillere er de aller beste elleve på banen når de to gigantene møtes? Hvilke elleve hadde du tatt ut dersom du fikk velge blant både Barcelonas og Manchester Uniteds spillere?

Vi ga våre lesere sjansen til å ta ut sin fiktive drømmeellever med utgangspunkt i hele spillertroppene til både Barcelona og Manchester United som en forberedelse til lørdagens finale.

Vi lot deg velge mellom de spillerne som har spilt mest for sine lag til nå i turneringen. United spiller vanligvis 4-4-2, mens Barcelona stort sett spiller 4-3-3. Vi lar laget som er satt opp som hjemmelag i finalen bestemme formasjon, så drømmelaget er tatt ut i 4-3-3. En viss Barcelona-dominans ble det på laget. Spanjolene har seks spillere med, mot Uniteds fem.

Mesterligafinalen følger du LIVE her hos oss på lørdag fra klokken 20.45!

Her er de elleve spillerne 100% Fotballs lesere har plukket ut (4-3-3):

Edwin van der Sar — Dani Alves, Nemanja Vidic, Gerard Piqué, Patrice Evra - Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Park Ji-sung - Lionel Messi, Wayne Rooney, David Villa.

På keeperplassen var nederlandske van der Sar suveren, og i backrekken var det heller ingen tvil om de fire utvalgte. Både Carles Puyol og Rio Ferdinand må finne seg i å sitte på benken på vårt fiktive superlag.

Flest stemmer av alle spillerne fikk - ikke overraskende - Lionel Messi, med 3117 stemmer. Men lagkamerat Xavi fulgte like bak med 3101 stemmer.

Sammen med Xavi var Andrés Iniesta et klart midtbanevalg hos leserne. Iniesta fikk i likhet med Xavi, også like over 3000 stemmer. Det var god margin ned til de som kjempet om den siste midtbaneplassen. Uniteds Park tok den, like foran Sergio Busquets. De to fikk snaue 800 stemmer fra leserne.

De angrepsplassene var det heller ingen tvil om. Messi var suveren, og Rooney og Villa var like klare valg, med henholdsvis 2620 og 1875 stemmer. Javier Hernández blir nok en gang superinnbytter. Meksikaneren kom nærmest de tre toppspissene med 1020 stemmer fra dere lesere.

Mesterligafinalen følger du LIVE her hos oss på lørdag fra klokken 20.45!