ALFHEIM : TIL klarte bare 1-1 hjemme mot Sandefjord i går kveld, samtidig klarte Mjøndalen å slå Haugesund 2-1. Det betyr at ”Gutan” nå er under streken, på 15.-plass i eliteserien. Det fikk iTromsø til å trykke denne førstesiden i dag (se bilde).

"Forsida dere serverer i dag kunne dere spart dere for, .@iTromso Mye bra om TIL hos .@itromsosporten men dette altså..", skriver TIL-supporter Lars Jørgen Grønli på Twitter. Meldingen er retweetet av TIL-legende og TV2-ekspert Ole Martin Årst.

— Den er veldig... Det er flere som har reagert på den. Jeg vil ikke kalle den for drøy, men den er satt litt på spissen. Det er slikt som kan komme, det er ikke verdens undergang, sier Forza Tromsøs Morten Killingberg.

— Ærlig talt - syns vi virkelig forsida på dagens @iTromso va for drøy? Avisen fleske til med ei ærlig spissformulering - og det e BRA! Tvitrer Tromsø-supporter Martin Skaug.

Rikke Lange svarer:

— @skaugm Enig. Synes den var fin og ikke minst virkelighetsorientert, jeg. @oddklaudiussen leverer varene som vanlig!

— Man må se dystert og alvorlig på dette, det er jo faktisk realiteten. Og kanskje det gir ekstra kikk til spillere. andre lag hadde kanskje sparket trener for lenge siden, for eksempel, kommenterer Karl Øystein Karlstad på iTromsøs Facebook-side.

— Kjempebra at lokalavisa kjenne sin plass og e med å løfte laget i ei traurig tid!!!!! skriver Line Hoaas på iTromsøs Facebook-side.

Er det en for hard dom? Hva må TIL gjøre for å berge plassen?

Kjør debatt!