TROMSØ — SANDEFJORD 1-1

Pål Vestly Heigre 4

Lite å gjøre, med unntak av Sandefjords scoring. Den er absolutt mulig å ta. Tar det lille som kommer ellers.

Morten Moldskred 4

Stort sett kontroll mot et bortelag som tør lite, men henger ikke med på angrepet som ender i annulert Sandefjord-mål. Blek fremover.

Magnar Ødegaard 4

Får en gyllen mulighet til å sende TIL i ledelsen tidlig i kampen, men skyter svakt over. Godkjent defensivt.

Simen Wangberg 3

Må være mer kontant når han går ut for å støte i forkant av baklengsmålet. I stedet havner han på halvdistanse. Treg i et par andre situasjoner.

Kent-Are Antonsen 6

TILs beste. Serverer noen farlige innlegg og fremspill i TILs begredelige førsteomgang, og bra bakover. Så setter han inn den livsviktige utligningen.

Christian Landu-Landu

Skadet allerede etter 20 minutter, og blir byttet ut få minutter etterpå. For få minutter til å vurdert.

Remi Johansen 3

Ingen god dag. Kommer ikke i de posisjonene hvor han er som farligst og best ofte nok, og klarer ikke å dominere midtbanen slik TIL må mot bunnlaget.

Magnus Andersen 5

Småfarlig ved et par anledninger før han serverer innlegget som sørger for utligningen. Godkjent på en dag hvor TIL får to poeng for lite.

Thomas Kind Bendiksen 3

Blir for lite involvert i kampen, og må sørge for at TIL skaper betraktelig mer mot svake Sandefjord enn de faktisk gjør.

Gjermund Åsen 3

En skygge av spilleren vi så tidlig i sesongen. Mest synlig gjennom en horribel tversoverpasning, og ikke delaktig i noe av det lille skaper før han byttes ut etter en drøy time.

Zdenek Ondrasek 4

Usedvanlig svak den første timen, selv om han kommer til en brukbar sjanse på en heading som er mulig å styre mål. Våkner på slutten når TIL jakter vinnermålet.

Marcus Hansson 5

Inn for Landu-Landu etter 25 min. Er involvert i mye av det TIL skaper. Fint innlegg til Ondrasek, nær på en stuss til samme mann og får heading klarert på streken.

Mikael Norø Ingebrigtsen

Inn for Gjermund Åsen etter 61 minutt. Vakker flikk før TILs scoring.

Jonas Johansen

Inn for Remi Johansen etter 78 minutter. Bidrar til en sluttspurt.