New York Rangers gikk på sesongens første tap da Winnipeg Jets ble for sterke og vant 4-1 i Madison Square Garden. Mats Zuccarello scoret Rangers eneste mål.

Zucca scoret kampens første mål og sendte Rangers i ledelsen etter 6.45 minutters spill i første periode. Et snaut minutt senere reduserte Jets, som også satte pucken i mål én gang i andre periode og to ganger i tredje periode. Dermed kunne gjestene reise hjem til Canada med en komfortabel seier i bagasjen.

New York Rangers har hatt en knallstart på NHL-sesongen, og sto før tirsdagens kamp med tre seire på tre kamper.

Zuccas beste start

NYTT MÅL: Her har Mats Zuccarello nettopp scoret. Foto: NTB scanpix

Også Zuccarello har hatt en knallstart på sesongen, for første gang i karrieren. Hans scoring var sesongens tredje for hans del. Nordmannen scoret to ganger da Rangers møtte Columbus Blue Jackets borte i sesongens andre kamp. Da kunne Rangers reise hjem til New York med 4-2-seier.— Jeg føler at det gikk bra i dag. Vi skapte mye, egentlig. Det er bare synd at vi ikke klarer å bidra med et mål eller to til, sier Zuccarello til Nettavisen.

Sesongen 2013/14 tok det Zuccarello 24 kamper å få sin tredje scoring. Forrige sesong tok det 13 kamper. Det samme gjorde det sesongen 2010/11, som var hans første i NHL.

— Jeg kan ikke regne med at det fortsetter sånn, men jeg får iallfall prøve, sier Zuccarello.

Scoret i overtall

Om tirsdagens kamp sier Zuccarello til Nettavisen:

— Jeg føler at vi var gode i fem mot fem, men de scorer i overtallsspill og det gjør ikke vi.

Tirsdag scoret han etter målgivende pasning fra Derick Brassard og Rick Nash.

46 sekunder senere var det gjestenes tur. Det danske stjerneskuddet Nicolaj Ehler (19) scoret sitt første NHL-mål da han klarte å slå pucken forbi keeper Henrik Lundqvist og opp i krysset.

Gjestene tok ledelsen helt på tampen av andre periode ved Bryan Little. Det skjedde mens Rangers var i overtall. Little scoret også Winnipegs tredje mål drøyt ti minutter ut i tredje periode, mens Mark Stuart kunne slå inn 4-1 drøyt to minutter før slutt. (©NTB)