Et New York Rangers i medvind herjet med Columbus Blue Jackets i sin første hjemmekamp for sesongen. Laget startet forrykende og vant til slutt 5-2 i Madison Square Garden.

Dermed har New York Rangers vunnet alle de tre første kampene denne sesongen.

Mats Zuccarello noterte ingen poeng i seieren, men med 16.23 minutter på isen var han blant Rangers' mest benyttede løpere.

Nordmannen scoret to ganger i fredagens seier over Blue Jackets, men lørdag var hovedrollen overlatt til svensken Oscar Lindberg. Han brukte drøyt fem minutter på å gi vertene en tidlig 2-0-ledelse.

For øvrig har Lindberg også scoret i de to forrige kampene — til Zuccarellos glede:

— Det er moro for Oscar. Han har scoret fire mål på tre kamper. Jeg sa det før sesongen, at han er en bra spiller. Det er moro at han scorer, sa Zuccarello til Nettavisen.

Sterk Lundqvist

Mer komfortabelt ble det for Rangers kun sekunder etter Lindbergs annen fulltreffer. Dominic Moore økte til 3-0 idet 5.48 minutter var spilt.

Blue Jackets pumpet på mot Rangers-målet og hadde flere skudd enn motstanderen, men for tredje kamp på rad sto keeper Henrik Lundqvist en svært god kamp for New York-laget. Han reddet totalt 37 av 39 skudd og ble kåret til kampens bestemann.

— Det siste treneren (Alain Vigneault) sa til meg før jeg dro tilbake til Sverige var at «du må være bedre fra start». Det hang ved meg hele sommeren, sa Lundqvist ifølge bloggen Ranger Rants.

Stjernekeeperen har reddet over 30 skudd i samtlige tre kamper i sesongstarten, og Rangers har vunnet alle.

Trøstemål

På tampen av midtperioden økte Derick Brassard til 4-0 for Rangers, mens Derek Stepan fikset ytterligere forsprang tidlig i den tredje. Senere fikk Blue Jackets to trøstemål ved Ryan Johansen og Boone Jenner.

Mats Zuccarello hadde blant annet et skudd i stolpen i annen periode. Han var ikke på isen ved noen av scoringene, men skapte flere farlige sjanser.

Rangers spilte back-to-back mot Columbus Blue Jackets, som betyr at lagene møtes to dager på rad. Etter en hektisk første uke med tre kamper på fem dager får Rangers-spillerne nå noen dager hvile.

Neste kamp går hjemme mot Winnipeg Jets tirsdag. (©NTB)