Chicago Blackhaws — New York Rangers 2-3

VIDEO: Se høydepunkter fra kampen

Zuccarello var den løperen hos Rangers som fikk mest tid på isen, med 15.59 minutter, men Norges store ishockeystjerne hadde ingen mål eller assist i løpet av kampen.

– Dette var tøffere enn treningskampene, for å si det sånn. Det var tungt, men det var deilig å vinne. Vi spilte ikke en så god kamp, men scoret på sjansene våre , sier Zuccarello tilTV 2.

Sitt eget spill var han ikke helt fornøyd med.

– Deilig å være tilbake, men det var tungt i dag, det kan jeg innrømme. Rekka vår var vel den dårligste utpå der. Ingen av oss var gode i det hele tatt, sier han.

Den gode nyheten er imidlertid at nordmannen ikke kjente noe til hodeskaden.

Blackhawks reduserte i andre periode, men gjestene klarte å holde ledelsen kampen ut.

Mats Zuccarello fikk mye istid i sesongpremieren. Det lover godt for nordmannen i fortsettelsen. Foto: Ap

– Jeg synes vi var veldig gode i den første perioden, og likte godt hvordan vi gjennomførte planen. Vi mistet litt momentum utover i kampen, men når alt kommer til alt klarte vi å få en seier på en veldig tøff bortebane, sa trener Alain Vigneault til lagetsnettsideetter kampen.

Lundqvist stenge buret

Oscar Lindberg, Kevin Klein og Derek Stepan sto for målene til Rangers, mens Teuvo Teräväinen og Artemij Panarin scoret for Blackhawks.

Mellom stengene leverte Henrik Lundqvist en solid kamp for New York-laget. Svensken sto for 32 redninger totalt, og 33-åringen stengte målet da det gjaldt som mest i siste periode.

– Han hadde noen utrolige redninger. Det er sesongens første kamp, men han var klar. Han holdt oss inne i kampen, skryter J.T. Miller, som bidro med to målgivende pasninger.

– Gutta gjorde en strålende jobb i kveld. Til å være den første kampen synes jeg det så bra ut, sier Lundqvist.

Chicago-laget er kanskje den tyngste motstanderen Rangers kunne møtt i åpningen. Laget har vunnet Stanley Cup tre av de siste seks sesongene, inkludert sist sesong.

(©NTB)