— Jeg prøver å skyte litt mer, men det er ikke sånn at alt går inn akkurat nå, sier Zuccarello, som scoret i den første treningskampen, men gikk målløs av isen i de to siste.

Nordmannen håper flere skuddforsøk kan gi mer rom for lagkameratene, og gjøre ham til en mer komplett spiller.

— Da må de (motstanderne) ta hensyn til at jeg kan skyte og ikke bare sentre, sier Rangers-vingen til NTB.

LES OGSÅ:

I fjor ble Zuccarello oppfordret av hovedtrener Alain Vigneault til å skyte mer, og nordmannen innrømmer at det er noe han stadig får høre.

— Ja da, det har jeg hørt mange ganger, sier Zuccarello.

På sine to fulle sesonger i NHL, har nordmannen scoret henholdsvis 19 og 15 mål i grunnserien.

Forventninger

28-åringen har skrevet under på en fireårsavtale med Rangers som gir ham en årslønn på nesten 40 millioner kroner. I en liga med lønnstak er det store forventninger til at han skal gjøre seg fortjent til lønnen, men Zuccarello sier han ikke lar seg påvirke.

— Den som krever mest av noen er jo meg selv. Jeg forventer jo at jeg er blant lederne, bidrar hver kamp og hjelper laget til å vinne. Det forventer jeg av meg selv, sier Zuccarello.

I fjor endte nordmannen på 49 målpoeng, en nedgang på 10 poeng fra gjennombruddssesongen for to år siden. Det skyldtes i stor grad at Zuccarello ikke hadde like stor suksess i overtall som i 2013-2014. Denne sesongen kan nordmannen se fram til flere muligheter i overtall etter at Martin St. Louis la skøytene på hylla.

Rutine

Skuffelsen var stor da Rangers ikke klarte å ta seg tilbake til Stanley Cup-finale forrige sesong. I tillegg til St. Louis, har blåtrøyene mistet Carl Hagelin, men laget håper at nyervervelser som Viktor Stalberg og Jarret Stoll kan gi laget et løft. De to sistnevnte har begge vunnet Stanley Cup.

— Vi har en bra stamme, og vi har fått inn noen som har vunnet Stanley Cup før. Vi har bra rutine og sånne ting, men det gjelder å få det ut på isen. Det er vanskelig å si, for vi har ikke startet serien en gang. Du får spørre meg 10 kamper ut i serien, sier Zuccarello.

Rangers spiller sin første kamp for sesongen mot regjerende mester Chicago Blackhawks natt til torsdag norsk tid.

(©NTB)