LERKENDAL: I kveld møter Rosenborg kypriotiske Apoel til dyst på Lerkendal. Dersom trønderne slår ut kypriotene, er de videre til mesterliga-playoff. Samtidig er de sikret gruppespill i Europaligaen.

Holmar Örn Eyjolfsson fikk hvile mot Haugesund grunnet litt småtrøbbel med leggen. Nå er han klar til å ta imot Apoel på Lerkendal i kveld.

— Jeg føler meg utvilt og klar til kampen. Det gjorde godt å hvile forrige runde, sier Eyjolfsson til adressa.no.

— Et kreativt lag

Trenerne har sammen med spillergruppen analysert videoer av kveldens motstandere fra Kypros. Islendingen vet hva som kommer og maner resten av guttene til kamp.

— De virker teknisk gode og spiller korte pasninger. Et kreativt lag, så det blir en tøff kamp, men jeg kan love at alle kommer til å gi hundre prosent, fortsetter han.

Les også:

  • **Les også:

(Krever innlogging)**

Apoel hentet inn en ny spiss for én uke siden. 32-årige Igor De Camargo har erfaring fra tysk og belgisk fotball. Senest i Genk. Eyjolfsson så De Camargo i Hoffenheim og føler han vet nok om den rutinerte spissen.

— Han er en høy spiller. En skikkelig «targetman». Hvis han spiller i kveld så blir han garantert en trussel. Jeg synes det alltid er gøy å møte slike spillere som har erfaring på toppnivå, da får man en pekepinn på hvordan en selv er, fortsetter islendingen.

Ønsker å stresse

TØFF MOTSTAND: Kåre Ingebrigtsen vurderer kypriotene som et godt lag. Foto: Morten Antonsen

Han vurderer Rosenborgs muligheter som gode og legger til at de ønsker å angripe kampen som vanlig.— Vi er gode hjemme. Vi skal prøve å stresse dem og stå høyt. Alle drømmer om å spille i Mesterligaen, så vi skal gi alt, legger han til.

  • **Les også:

(Krever innlogging)**

  • **Les også:

(Krever innlogging)**

Kåre Ingebrigtsen sa på gårsdagens pressekonferanse at trønderne ønsker å behandle Apoel som et hvert annet eliteserielag.

— Vi ønsker å gjøre det samme mot APOEL som mot alle andre lag i den norske serien. Da sliter vi dem ut og vi har gode muligheter i kveld, sa Ingebrigtsen i går.