Etter en ny seier for Tromsø er laget for alvor på medaljejakt og Steinar Nilsen kommer ikke lenger unna spørsmålet om medaljeprat i Tromsø.

— Vi snakker ikke om gull, men om å utvikle oss videre. Men vi er der oppe og koser oss og trenger ikke stresse , kommenterte en glad Steinar Nilsen etter tre poeng mot hjemmesterke Strømsgodset.

Les også:

Tromsø-treneren er enig i at ting ser spennende ut for ”Gutan”.

- Det ser absolutt spennende ut for vår del.

- Stabæk for sterke

Med 39 poeng puster Tromsø serieleder Stabæk i nakken. I siste serierunde møtes de to på Alfheim og Steinar Nilsen har ingenting imot at gullet skal avgjøres på eget gress.

— Vi vil vinne hver kamp som er igjen og tar en kamp av gangen. Vi har tre hjemmekamper igjen på eget gress og med den høstformen Tromsø er kjent for så ser det lovende ut, påpeker Nilsen.

Men han er allikevel skeptisk til at Tromsø skal klare å stjele gullet fra Stabæk.

— Stabæk ser veldig gode ut og er nok for sterke. De er gode både offensivt og defensivt og selv med fem seiere for vår del er det langt fra sikkert at vi tar gull.

Totalt sett fornøyd

Tromsø startet svært vaklende i Drammen og det var lite som tydet på at ”Gutan” skulle ta tre poeng. Etter at Strømsgodset tok ledelsen etter 18 minutter var ting helsvart for Steinar Nilsen.

— Vi starter veldig dårlig og de første 20 minuttene er vi overhodet ikke med på det som skjer. Det virker som om vi står og venter på at noe skal skje, kommeterte Nilsen.

Men utover i omgangen kom Tromsø mer med og fikk også uttelling to minutter før hvilen.

- Etter den svake åpningen kom vi langt mer med i kampen og i andre omgang er vi mye bedre. Strukturen er bra og vi roer ned med ballen.

Tromsø-treneren ønsket ikke trekke frem noen enkeltspillere, men påpekte at det var kollektivet som ga tre poeng.

— I dag er jeg fornøyd med alle, avsluttet Nilsen.