Vanligvis er fotballspillere veldig forsiktige med å uttale seg om andre ting enn én kamp av gangen og fokus på neste match. Etter å ha slått Strømsgodset 1-3 på bortebane i søndag, samtidig som Fredrikstad gikk på en smell mot Bodø/Glimt på lørdag og Stabæk tapte 4-1 mot Viking ligger TIL nå tre poeng fra førsteplassen. Likevel vil ikke trener Steinar Nilsen prate om gull .

Da er det godt å ha Tommy Knarvik.

– Vi må jo være realistiske oppi det hele, og hvis vi klarer å gjøre jobben vår så kan vi ta gull, sier Tommy Knarvik til NRK.

Det er fem kamper igjen av årets sesong. TIL har nå 39 poeng mens Stabæk leder med 42. Fredrikstad ligger på tredjeplass med 36 poeng.

Og tapet mot Viking beviser at Stabæk, som blant de fleste er favoritter til å ta seriegullet, ikke er så uovervinnelige som en kanskje skal tro.

Men skal TIL hamle opp med serielederen mener Tommy Knarvik at "Gutan" har en jobb å gjøre.

– Får å kunne vinne gull tror jeg vi må vinne alle de resterende kampene. Og du vet jo aldri i fotball, kanskje går Stabæk på en ny smell. Så det er viktig nå å fokusere på hver enkelt kamp og gjøre jobben vår så får vi se, sier Knarvik.

TIL her igjen Lillestrøm og Molde hjemme, og Viking og Brann borte. Hvis Tromsø klarer å vinne disse kampene kan det bli et fyrverkeri av en seriefinale når de møter Stabæk på Alfheim i sesongens siste seriekamp den 2. november.

– Med litt snø og vinter i Tromsø skal nok Stabæks brasilianere få slite litt, sier Knarvik.

Debatt: Tror du på TIL-gull?