DRAMMEN: Det ble ingen heldig retur fra skade for Inge Andrè Olsen. Midtstopperen spilte sist i starten av august og returen i midtforsvaret til Strømsgodset kunne vært bedre innrømmer leiesoldaten.

— Det er rett og slett en pinglette kamp fra vår side. Vi gir bort to og et halvt mål og det går ikke an. Det er juniorfeil og skal ikke skje, sukket Olsen etter nok et tap for de blåhvite fra Drammen.

Tapet for Tromsø ble det tredje strake for Strømsgodset og Olsen har ingen mirakeloppskrift på hvordan laget skal snu trenden.

— Vi må begynne å prestere igjen og få igjen selvtilliten. Det handler om å stole på det vi har gjort tidligere og finne tilbake til det. Vi må ta en dag av gangen, påpeker midtstopperen.

Usikker fremtid

I likhet med flere av profilene på Strømsgodset er Olsens fremtid i klubben usikker. Leiekontrakten går ut etter sesongen og foreløpig vet ikke sørlendingen hvor han spiller neste sesong.

- Jeg har en kontrakt med Stabæk som det er igjen to år av, den forholder jeg meg til.

Men midtstopperen innrømmer at det ikke er lenge før ting må skje med hans egen situasjon.

- Jeg snakker med Strømsgodset, og her må jeg så klart vise meg frem, men jeg er ønsket. Men det er heller ikke noe problem å reise tilbake til Stabæk, jeg er ønsket tilbake dit, påpeker Olsen.

Nå er imidlertid fokuset å få kneet i orden igjen.

— Fokuset nå er å få kneet i orden igjen, det er rimelig frustrerende å sitte på en ergometersykkel og knapt klare å tråkke rundt, avslutter Olsen.