Dermed tapte Hødd for laget som ikke hadde vunnet en eneste seriekamp i år – før nå.

Laget fra Akershus sto med ett tap og fire uavgjort før Hødd kom på besøk.

Kampen fikk fart på seg da Strømmens Mustapha Achrifi satte inn ei perle av et langskudd i 28. minutt. Bare ni minutter senere scoret Stian Rasch, han som var målgivende til mål nummer én, med innsiden av foten. Et skudd fra Ulland Andersen som traff utsiden av nettmaskene i nærmeste hjørne, var én av få muligheter Hødd skapte i første omgang.

Kviknet til, men det holdt ikke

Hødd-trener Hans-Erik Eriksen må reise heim uten poeng. Foto: NTB Scanpix

I andre omgang våknet Hødd, og framsto som et mye mer sultent lag enn før pausen. Ulland Andersen løp bestemt med ball, skjøt hardt langs bakken, fra skrått hold, og inn til redusering 2-1.Alt dette passet med statistikken så langt denne sesongen: Strømmen scorer helst tidlig i kampene, Hødd nesten utelukkende i andre omgang. Hødd dominerte det meste kampen etter pausen.

Fjorårsscorer Myklebust slapp til – uten resultater

Hødd-trener Hans Erik Erikssen gjorde sitt første bytte i det 63. Minutt. Da erstattet Joachim Magnussen forrige kamps helt, Robin Shroot. Engelskmannen var ikke særlig synlig i kveldens kamp på Strømmen stadion. I det 71. minutt kom Magnus Myklebust inn for Didrik Sereba.

Myklebust har spilt lite i år. I fjor scoret han både hjemme og borte mot Strømmen, og bidro slik sett til seier i borteoppgjøret. Han fikk ikke skapt de store sjansene de 19 ordinære minuttene og de tre tilleggsminuttene han fikk spille. Steffen Moltu erstattet Øystein Vestvatn i det 84. Minutt.