AaFK slet seg videre i cupen mot både Spjelkavik og Herd, men i går sa det stopp mot Brattvåg. Igjen leverte AaFK langt under det man kan forvente av et eliteserielag.

– Vi har ikke vært i nærheten i noen av cupkampene, det er ikke godt nok, sier AaFK-trener Trond Fredriksen.

– Går det på innstillingen til spillerne?

– Nei, det synes jeg ikke i det hele tatt, guttene står på og gjør det de kan. Vi har nok av nesten-sjanser i 120 minutter, men det er ikke godt nok.

– Utrolig skuffende

– Er det pinlig å ryke ut så tidlig i cupen?

– Det er aldri noe i fotball som er pinlig, men det er utrolig skuffende at vi ryker ut, sier AaFK-treneren.

Mens Brattvågs spillere scoret på alle sine straffespark, så bommet Oddbjørn Lie på AaFKs første i straffesparkkonkurransen. Dermed har hjemmelaget slått Sunnmøres to beste klubber ut av cupen.

– For en uke siden slo vi ut Hødd og nå et eliteserielag. For en prestasjon det er. Det er det sjukeste jeg har opplevd med fotballen, sier trener Per Gidlund.

Sjokkert Gidlund

– Trodde du det var mulig på forhånd?

– For å være helt ærlig trodde jeg ikke det var mulig. Med det laget de stiller mot oss, så er det helt utrolig at vi går videre. Det bør ikke være mulig at vi har kommet oss helt til 4. runde i cupen, sier Gidlund og gliser.

Etter 0–0 i ordinær tid var det Brattvåg som sjokkerte etter to minutter i første ekstraomgang. Eirik Høivik headet et innlegg fra Vegard Sætre i mål. AaFKs utligning kom fire minutter før slutt i andre ekstraomgang.

Vil ha storlag

Men AaFK kunne avgjort kampen et kvarter før slutt i ordinær tid. Franck Boli avsluttet på mål etter et innlegg, men Brattvåg-keeper Henrik Hansen vartet opp med en feberredning.

– Jeg ser han er aleine mot meg, så jeg må bare gjøre meg størst mulig. Jeg husker ikke helt hva jeg gjorde, sier han og gliser.

Keeperen var helt i sjokk i minuttene etter at kampen var avgjort.

– Hvem vil dere møte nå?

– Det er samme for meg. Kom gjerne med Rosenborg eller Molde.