Skadet: Eidur Gudjohnsen er ikke med i onsdagens cupkamp borte mot Stjørdals-Blink. Skadet: Eidur Gudjohnsen er ikke med i onsdagens cupkamp borte mot Stjørdals-Blink. Foto: ERIK BIRKELAND

Gudjohnsen dro til Island på legesjekk

Molde-spissen ikke med i onsdagens cupkamp mot Stjørdals-Blink.

MOLDE/STJØRDAL (Rbnett): Eidur Gudjohnsen pådro seg en strekkskade da han måtte byttes inn nesten uten oppvarming da Mushaga Bakenga ble skadet mot Sarpsborg. Siden har han trent alternativt og ikke vært aktuell for kamp. Tirsdag var han heller ikke på Moldes trening.

-Eidur er på Island og møter det fysiske apparatet til landslaget der. De vil undersøke ham og slå fast hvor alvorlig skaden er, sier Ole Gunnar Solskjær til Rbnett.

Den islandske landslagsledelsen vurderer å ta ut Gudjohnsen i EM-troppen som skal spille sluttspillet i Frankrike i juni.

-Vi tror ikke at det er en alvorlig skade. Jeg håper Eidur kan være med allerede mot Haugesund søndag, sier Solskjær.

Sammen med resten av Molde-troppen reiste han onsdag morgen med buss til Stjørdal der laget spiller 3. cuprunde klokka 18.

-I tillegg til Eidur er Mattias (Moström) og Mushaga (Bakenga) uaktuelle på grunn av skader. Vi har mange seriekamper framover og noen spillere må hvile, men vi reiser selvfølgelig med et lag vi tror skal vinne i Stjørdal. Det er jo bare avansement dette handler om. Vi stiller nok et lag som ligner mot det vi hadde mot Grorud, men jeg regner med at det blir to-tre endringer, sier Ole Gunnar Solskjær.

PS: Kampen på Nye Blinkbanen overføres direkte på 1FM og oppdateres live på rbnett.no. Den vises også på nrk.no.