Branns treningsgruppe vil sakte, men sikkert fylles opp igjen etter landslagsperioden.

Av dem som har vært i aksjon for sine nasjoner, er det bare Stéphane Badji som har fått noe å juble for.

Midtbanesjefen spilte seg til Afrikamesterskapet med Senegal sist lørdag. Onsdag kveld fullfører Badji & Co. kvalifiseringen, når de møter Botswana. Deretter begynner Badji på ferden tilbake til Bergen, en halv uke før Branns første kvalifiseringskamp mot Mjøndalen.

Resten av Branns landslagsspillere er ferdige i denne omgang.

Andreas Vindheim spilte nesten hele kampen da U21-landslaget fikk dask av Belgia tirsdag, hele 0-4. Da Vindheim ble byttet ut, etter at kampen var avgjort, het erstatteren Bård Finne . Köln-proffen med fortid i Brann, fikk for liten tid på banen til å markere seg. Også Sogndals bergensere Mathias Dyngeland og Petter Strand startet U-landskampen.

— Nå handler det om å lære av det vi har opplevd i høst og forberede oss best mulig til EM-kvalifiseringen starter på sensommeren, sier U21-sjef Leif Gunnar Smerud.

Også Branns midtstopper Jonas Grønner ville normalt vært involvert i kampen mot Belgia, men han er skadet.

Birkir Sævarssons Island har hatt en eventyrlig høst, men den siste uken har gitt en stor og en mindre nedtur: Først ble det tap mot Belgia i privatkamp, så 1-2-nederlag mot Tsjekkia i EM-Kvaliken. Daniel Mojsov er en annen Brann-forsvarer på landslagstur. Hans Makedonia røk på en 0-2-smell hjemme mot Slovakia.

En som dro på tur uten å få spille i det hele tatt, var Amin Askar . BA melder at hans andre forsøk på å landslagsdebutere for fødelandet Etiopia, gikk i vasken grunnet papirrot. Det har også skjedd tidligere i høst.

— Sist var årsaken at han ikke hadde fått den nødvendige FIFA-godkjenningen. Årsaken denne gangen kjenner vi ikke til. Da vi fikk innkalling fikk vi beskjed om at dette ordnet seg, men lørdag fikk vi vite at han ikke fikk spille denne gangen heller, sier Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen til BA.