300 billetter er alt Brann-fansen får tilgang på når fotballåret 2014 skal avgjøres på Mjøndalen Stadion onsdag om litt over en uke.

— Det vil være for få billetter, og det kan bli et rotterace som vi bare må gjøre det beste ut av, sier Roger Lillebøe-Hansen, leder for Branns supporterklubb Bataljonen.

Disse vil han prioritere

Den totale kapasiteten på Mjøndalen stadion er 2500. Mjøndalen har skrudd opp billettprisen, og har altså tenkt å selge 300 billetter til Brann-fansen. Det er mer enn Brann egentlig har krav på.

Supportersjefen har klare tanker om hvem som bør få mulighet til å kjøpe billett til Branns skjebnekamp.

— Vi må prøve å prioritere dem som pleier å reise på tur, de som er syngende, reisende supportere. Men det vil være folk som føler seg forbigått, sier Lillebøe-Hansen. Han tror Brann lett kunne solgt over 1000 bortebilletter til kampen mot Mjøndalen.

Mener Brann har vært gode

Brann møter Mjøndalen på Stadion søndag til den første kvalifiseringskampen. Lillebøe-Hansen håper mye vil være avgjort etter den kampen.

— Vi har vært gode i de siste kampene – mot Bodø/Glimt, Sogndal og Haugesund. Forhåpentlig er det ikke spennende etter at vi har spilt mot Mjøndalen på Stadion, men mest sannsynlig vil nok dramaet leve helt til onsdag kveld, tror Lillebøe-Hansen.