— Vi har vurdert det dit hen at markedet tåler det. Det er ingen som er blitt flådd før, og det er ingen som blir flådd nå, sier Ole Sivertsen, markeds- og arrangementssjef i Mjøndalen til Drammens Tidende.

Mjøndalen skal spille sin mest interessante kamp på flere år når de møter Brann til avgjørende kvalifiseringskamp om opprykk til eliteserien onsdag 26. november. Det har bruntrøyene tenkt å utnytte.

Billettprisene på sittetribunen skrus opp med 50 prosent, fra 200 til 300 kroner.

300 billetter til Brann

— Årsaken til at vi har justert opp prisen noe, er fordi det er en veldig spesiell kamp med stort press på billettene. Vi har holdt prisene jevnt nede på alle andre kamper, cupkamper inkludert, så vi følte at dette var en anledning til å differensiere litt. Det gjør at klubben sitter igjen med ekstra penger, sier Sivertsen.

Mjøndalen Stadion har en kapasitet på 2500 tilskuere. 300 av de billettene er forbeholdt Brann. Alt annet enn utsolgt vil være et sjokk.

Maner til mobilisering

Mandag morgen åpnet Brann billettsalget til kvalikkampen for alle, etter at partoutkortinnehavere har hatt forkjøpsrett en periode. Ifølge Brann.no, er det nå solgt 4000 billetter til kampen.

Klubbens salgssjef Dag Frode Algerøy maner til mobilisering i Bergen.

— Vi trenger at supporterne gjør den samme strålende innsatsen med å mobilisere hverandre til denne kampen også, slik de har gjort i hele høst, sier han.