AMIENS (Aftenbladet): — Når vi har uflaks kan vi ikke skylde på noe annet. Slik er syklingen. Vi må ta dag for dag. Jeg har fortsatt stor tro på at han kommer til å vinne en etappe i Tour de France. Han skal få den støtten han trenger på alle de etappene han har mulighet til å vinne, sier Jose Azevedo til Aftenbladet.

Situasjonen oppsto drøyt 20-25 kilometer før mål. Hele fire Katjusja-ryttere var involvert i velten. Tre av dem måtte skifte sykkel. Kun ulykkesfuglen Marco Haller overlevde velten uten å måtte bytte sykkel.

Velten førte til at Kristoff måtte gjøre alt arbeidet selv i spurten. Dermed kom han til kort og endte på en 4. plass.

— Fire av rytterne våre var involvert og dette var fire ryttere som skulle gjøre en jobb på slutten. Det er uflaks og derfor var Alexander alene. Han gjorde maksimalt ut av situasjonen, men det er vanskelig når han sitter der alene, sier Azevedo.

Ingen av rytterne som var involvert i velten skal ha pådratt seg alvorlig skader. Marco Haller sliter allerede med et vondt håndledd, men også han skal være klar til torsdagens etappe.

— Akkurat nå ser det ikke alvorlig ut. Tre av de fire rytterne måtte skifte sykkel. Da vi snakket med dem var alle uskadet, men da hadde de allerede tapt for mye tid til å kunne komme seg opp i feltet igjen, sier Azevedo.