QUEBEC CITY (adressa.no): — Jeg har langt reist for å gjøre en bra tour, og så er det egentlig ødelagt på dag to. Det er kjedelig, sier en skuffet Finn Hågen Krogh.

— Så skal man prøve å rette opp ting igjen, og så blir det egentlig enda verre, fortsetter han.

— Lå og sprella

25-åringen fra Tverrelvdalen var best av samtlige i prologen under Ski Tour Canadas tredje etappe i Quebec City. Han lå godt plassert i kvartfinalen, før han plutselig falt.

— Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg lå bare der og sprella. Det var kjipt. Jeg har sjelden følt meg så bra i en sprint, sier han.

Etter målgang var Krogh fryktelig skuffet. Da han gikk inn i omkledningsteltet til løperne på stadion, tok han ut raseriet.

(krever innlogging)

Raseri i teltet

— Jeg er i overraskende godt humør akkurat nå. Jeg fikk kastet noen stoler inne i teltet der. Da roet det seg fort, sier han til det norske pressekorpset.

Det er ikke første gang Krogh er uheldig. Under fellesstarten i Tour de Ski i Oberstdorf mistet han eksempelvis skiene hele to ganger.

— Jeg vet ikke hva så er årsaken. Jeg har vel bare uflaks, sier han.

Nå anser han sammenlagtsjansene i Ski Tour Canada som spolerte.

— Totalen er kjørt

— Totalen er kjørt. Jeg har ikke noe å kjempe om i touren, og får heller prøve å ta ut poeng på hver enkelt etappe.

- Hvordan er det å motivere seg for de neste etappene nå?

— Tour-messig er det ikke noe å kjempe for. Det er bra å bli nummer fire i en tour, men ikke noe å samle på. Men jeg har plasseringen i verdenscupen å kjempe med Petter (Northug) om. Jeg får prøve å jakte flest mulig poeng, sier Krogh til Adresseavisen.