Det har blitt mye jubel fra Charlie Adam denne sesongen. Får han også feire overgang til en toppklubb? Foto: Scanpix

Charlie Adam har hatt en meget god sesong på midtbanen til overraskelseslaget Blackpool.

Han har spilt så godt at han har tiltrukket seg interessen fra betydelig større klubber, og Liverpool er den aller siste klubben som har prøvd seg.

37 millioner kroner blir imidlertid møtt med sinne i badebyen seks mil nord for Liverpool.

— Jeg tenkte på Liverpool og Charlie, og jeg tenkte at det er en fantastisk klubb for ham å gå til. Men da jeg hørte budet syntes jeg det bare var skammelig, sier manager Ian Holloway ifølge AFP.

Vil ha hundre millioner mer

Før lagenes møte for halvannen uke siden hyllet han Liverpools comebackmanager Kenny Dalglish. Holloway mistenker nå at det er andre enn skotten som prøver å lokke tidligere Rangers-spiller Adam til Anfield.

- Jeg tror ikke det var Kenny som la inn budet. Mr (Damien) Comolli (Liverpools nyansatte sportsdirektør) bør se på hva virkeligheten er, og bli litt mer realistisk.

— Det de tilbød er omtrent hva Charlie ville kostet sist Kenny spilte (1990), fortsetter Holloway.

Les også:

Brimingham og Aston Villa skal ha prøvd seg med enda lavere bud. Holloway antyder at lagene, som ikke ligger langt fra Blackpool på tabellen, prøver å skape kaos i en konkurrerende klubb.

- Kanskje jeg er den eneste som seer hva han virkelig er verdt? Det er greit å beundre noe. Jeg liker naboens bil, men hvis jeg ikke betaler en stor nok sum, vil jeg aldri få den.

— De bør legge til hundre millioner på de tullebudene de har kommet med så langt.

- Adam vil be om overgang

Lørdag tapte forøvrig Blackpool 1-2 for Sunderland.

Charlie Adam scoret lagets mål på straffespark, og etter kampen ble han filmet mens han klappet til alle de fire tribunene på Bloomfield Road.

Det fører selvsagt til spekulasjoner om at den gode pasningsfoten vil videre.

Tabloidavisen Mirror skrev før gårsdagens kamp at Adam er i ferd med å legge inn en transfersøknad, fordi han ønsker å spille for Liverpool.

Han skal være skuffet over at The Seasiders avslo budet fra Anfield.

Daily Express hevder Adam har krav på 20% av overgangssummen om han blir solgt, men at han skal være villig til å gi slipp for dette om han får dra til Liverpool.