Det var Kenny Dalglishs første ligakamp i hans andre epoke som Liverpool-manager, og skotten overrasket noe med sitt laguttak. Med Steven Gerrard ute, fikk både Christian Poulsen og Milan Jovanovic sjansen fra start.

Ingen av de to kan vel sies å ha revolusjonert Liverpool etter sine overganger i sommer, og hvis det var Dalglishs plan å "teste ut" spillerne på et vinterkaldt Bloomfield Road, kan man vel konkludere med at forsøket ikke lyktes.

Blackpool slo til igjen, som de gjorde på Anfield i høst. De oransje vant nok en gang 2-1 over et Liverpool-lag som har nok å jobbe med i tiden fremover, noe Dalglish innrømmer overfor TV etter kampen.

— Jeg synes man kan se her i kveld at spillerne ønsker å stå på og prestere for klubben, men vi må gi dem litt tro på seg selv. Vi har mye å jobbe med i tiden fremover, sier skotten.

— Vi fikk en fantastisk start. Da viste vi god bevegelse og viste hvor godt vi kan spille. Det er slik folk forventer at vi skal vise oss, mener Dalglish.

— Det var mye i kampen som fungerte, bevegelse og pasningsspill, helt frem til siste tredjedel av banen. Men vi må gi kreditt til Blackpool, sier 59-åringen.

Det var en stolt Blackpool-manager som ble intervjuet etter kampen. Hans lag er helt oppe på tiendeplass på tabellen, og rykket litt fra Liverpool med den sterke hjemmeseieren.

- Vi fikk en dårlig start, og jeg var bekymret på det tidspunkt. Men det ble en fantastisk kveld for oss. Mine gutter bare står på, og denne gruppen spillere har vært helt fantastiske for meg, sa Blackpool-manager Ian Holloway.

Statistikksenter Premier League:

Torres-scoring igjen

Men det åpent bra for Liverpool. Fernando Torres scoret et flott mål etter drøye to minutter. Martin Kelly førte opp på høyresiden, spilte fri spanjolen som satte ballen hardt bak Richard Kingson fra skrått hold. En drømmestart for bortelaget.

ÅPNET STERKT: Liverpool trodde nok på seier etter Torres' tidlige mål. (Foto: Scanpix)Blackpool hang ikke med i åpningsminuttene, men fikk en utligning mot spillets gang. David Vaughan utnyttet at Raul Meireles mistet ballen på midtbanen. Vaughan spilte fri Gary Taylor-Fletcher, og angriperen dro seg fri og puttet ballen bak Pepe Reina. Da var kun elleve minutter spilt.

Preget Liverpool

Det jevnet seg ut etter 1-1-målet, og flere av Liverpool-spillerne viste noe av den dårlige selvtilliten som tilsynelatende preger Merseyside-laget for tiden. Keeper Reina gjorde seg nesten bort da han fikk et tilbakespill fra Daniel Agger etter snaue halvtimen. Spanjolen serverte ballen rett i beina på målscorer Taylor-Fletcher, men Blackpool-spillerens lobb-forsøk gikk heldigvis for Liverpool utenfor.

HARD DUELL: Fernando Torres i kamp med kampens kanskje beste spiller, Blackpools Charlie Adam. (Foto: Scanpix) Liverpool følte seg snytt for straffe like før pause, da Charlie Adam kunne se ut til å ta ballen med hånden etter en cornersituasjon. Men dommer Michael Oliver feide bort de svartkleddes protester.

DJ rocket Bloomfield Road

Blackpool gikk hardt ut etter pause, og fikk flere store sjanser i minuttene etter hvilen. Charlie Adam begynte å storspille i sin midtbanerolle, og både DJ Campbell, Luke Varney og Gary Taylor-Fletcher hadde muligheter.

En periode med Liverpool-press fulgte så, men etter halvspilt omgang headet DJ Campbell hjemmelaget til himmels. Et langt innlegg fra høyre fant midtstopper Ian Evatt, som headet ned til Campbell. Spissen sto alene og stanget ballen inn fra kort hold.

SEIERSMÅLET: DJ Campbell stuper frem og header inn 2-1 forbi Pepe Reina. (Foto: Scanpix)Mot slutten forsøkte Liverpool å bryte gjennom, men uten å skape de helt klare mulighetene. Blackpool var på mange måter farligere på sine kontringer, og dermed tok Ian Holloway og Blackpool skalpen på Liverpool i begge møtene denne sesongen.

Liverpool ligger kun fire poeng over nedrykksstreken etter over halvspilt serie, og nå venter erkerival Everton i byderby på søndag!