Kenny Dalglish innrømmer at han har en jobb å gjøre med selvtilliten til enkelte av Liverpool-spillerne. Skotten har ikke fått noen drømmestart i manager-returen, og sier nå at han er nødt til å bygge opp enkelte av spillerne som har slitt så langt i sesongen.

Spesielt Roy Hodgson-kjøpene Paul Konchesky og Christian Poulsen har fått hard medfart av supporterne etter klubbens svake sesong så langt

Konchesky har foreløpig ikke spilt under Dalglish. Glen Johnson har blitt foretrukket på venstrebacken i de to siste kampene, og Liverpool-fansen skal være av den oppfatning at 29-åringen ikke holder den nødvendige kvaliteten.

Det samme kan sies om Christian Poulsen, som startet mot Blackpool i midtuka, men som ble vraket til fordel for Jay Spearing mot Everton i går.

Dalglish sier at han ikke har avskrevet spillerne.

— Det er et par av seniorspillerne som supporterne ikke akkurat har tatt til sitt bryst. Vi er nødt til å bygge dem opp igjen. Hvis vi kan få Christian Poulsen og Paul Konchesky tilbake i form vil stallen vår få mer dybde, sier 59-åringen ifølge sportinglife.com.

— Christian spilte veldig bra mot Blackpool og Paul vil også få en mulighet, sier Dalglish.

HAR IKKE KOMMET I GANG I RØDT: Christian Poulsen og Paul Konchesky har fått en tøff start i Liverpool-drakten. (Foto: Digitalsport)