DIREKTE 13.45: Wolverhampton-Liverpool:

Kenny Dalglish ble hentet inn som Liverpools redningsmann da Roy Hodgson fikk sparken, men har fortsatt til gode å vinne tre kamper ut i comebacket som sjef.

De røde befinner seg bare fire poeng over nedrykksstreken, og det kan være at han kun blir i managerstolen frem til sommeren.

Likevel.

«King Kenny» kunne ikke hatt det bedre.

— Dette er den beste jobben jeg kunne blitt tilbudt. Hvorfor? Fordi det er Liverpool, sier klubblegenden ifølge The Guardian.

— Første gang var glimrende, denne gangen er det enda bedre. Jeg var bare et barn forrige gang, nå er jeg bestefar. Tiden var i ferd med å løpe fra meg, så dette er det beste tilbudet jeg kunne fått.

Fortsatt krise på Anfield

Dalglish overtok som spillende manager da han var 34 år gammel.

Da hadde Liverpool akkurat tapt finalen i Serievinnercupen, og i sin første sesong ledet han laget til The Double i England.

I de fem sesongene han fullførte som sjef, vant laget ligaen tre ganger. De to andre sesongene ble de nummer to.

Denne gangen overtok han en klubb i krise, og en spillergruppe hvor mismotet hadde fått overtaket for lenge siden.

— Ja, det er problemer her, men jeg ville aldri fått jobben om det ikke var problemer. Forhåpentligvis kan vi løse dem. Det var aldri aktuelt for meg å takke nei.

Elendig bortestatistikk

I dag møter Dalglish og Liverpool Wolverhampton på bortebane, et lag som påførte de røde et av sesongens mest ydmykende øyeblikk, da de vant på Anfield i romjulen.

Liverpool setter seg på bussen, vel vitende om at de kun har vunnet en bortekamp i serien denne sesongen.

- Vi har en psykologisk utfordring i dag, og den må vi klare å overvinne.

— Det ville vært lite respektfult overfor Wolves om vi sa at vi kom til å vinne hvis vi hadde den rette mentale innstillingen. De er et godt lag.

Skal unngå dødballbaklengs

Martin Kelly har fått tillitt på høyrebacken i alle kampene Dalglish har ledet.

Han avslører at laget har terpet på klareringer etter defensive dødballer.

I begge de siste kampene har laget tapt poeng på grunn av slike baklengsmål.

— Vi har jobbet hardt på trening, med fokus på å forsvare oss bedre på dødballsituasjoner. Vi må håndtere det bedre. Alle lag slipper inn mål på dødballer, og vi må bare jobbe hardt for å begrense dette. Vi må opptre samlet, og sørge for at vi klarerer ballen når den blir slått inn i feltet, sier han til klubbens hjemmeside, ifølge liverpool.no.