Ajax-spissen Luis Suárez skal være Liverpool-trenerens våte drøm dette overgangsvinduet. Spilleren selv skal også være svært lysten på en overgang til den tradisjonsrike klubben, men samtalene mellom klubbene har stagnert grunnet overgangssummen.

23-årige Suárez skal ikke være fornøyd med situasjonen i Nederland, og skal ha gjort lagkameratene oppmerksomme på at en overgang er nært forestående.

Nå innrømmer Kenny Dalglish at han har hatt positive samtaler med ledelsen i Liverpool.

— Det er viktig for oss som klubb at vi gir supporterne et løft, samtidig som vi gir spillerne et løft. Om vi kan bringe inn noen som forbedrer det vi allerede har, så er det flott , sier manageren ifølge Daily Mail .

Treneren ville ikke gå inn på detaljer rundt hvilke spillere som var aktuelle, men Suarez-interessen er en dårlig skjult hemmelighet.

Vi kommer ikke til å hente noen inn bare for å ha gjort det. Alle hadde elsket å se at vi hentet inn en som virkelig satte fyr på sakene , sier Dalglish.

- Ser Bent-erstatter i Pavljutsjenko

Sunderland, som er svekket på topp etter salget av Darren Bent , skal være svært interessert i å anskaffe seg Tottenhams Roman Pavljutsjenko .

Spillerens agent innrømmer at spissen kan forlate White Hart Lane i overgangsvinduet, da han sliter med å få spilletid i London-klubben.

Det er opp til Tottenham å bestemme om han kan gå eller ikke , sier agent Oliver Wendt til The Mirror .

Ifølge avisen skal ikke Tottenham være villig til å gi slipp på russeren for noe mindre enn de selv ga. Russeren ankom London for nærmere 130 millioner i 2008.

LITE SPILLETID: Roman Pavljutsjenko skal være lei av benketilværelsen i Tottenham.

— Vil hente «Hulken»

Tottenham vurderer å hente brasilianske Hulk til London, ifølge Daily Mail .

Spissen, som for tiden tjener til livets opphold i Porto, skal være høyest på ønskelisten, etter at det meste tyder på at Luis Suárez blir Liverpool-spiller.

23-åringen er en nøkkelspiller for det portugisiske laget som topper tabellen i hjemlandet. Av den grunn skal prislappen på spilleren ligge på nærmere 300 millioner kroner.

Om det er nok til å avskrekke Tottenham-trener Harry Redknapp gjenstår å se.

Statistikksenter Premier League:

- Larsson vil vekk

Sebastian Larsson vil bort fra Birmingham og håper at en overgang til Blackburn kan nærme seg.

Spilleren gav klar beskjed til ledelsen i klubben om at han ønsket seg bort, etter at klubben avslo et bud på nærmere 5 millioner fra Blackburn, ifølge The Mirror .

Larsson går gratis til sommeren, men håper nå at Blackburn legger de nødvendige pengene på bordet for at en snarlig overgang kan skje. Birmingham på sin side virker ikke ivrige etter å slippe den svenske landslagsspilleren.

VIL BORT: Sebastian Larsson scorer på straffe mot byrival Aston Villa. Nå vil han bort fra Birmingham. (Foto:Scanpix)

— Fikk klarsignal

Boltons Gary Cahill skal ha fått klarsignal til å innlede samtaler med Arsenal. Dette blir kjent etter at Bolton signerte David Weather fra Middlesbrough.

Arsenal-manager Arsene Wenger har lenge lett etter forsterkning i forsvarsrekken, og Cahill skal være blant navnene Wenger har sett nærmere på.

Bolton, på sin side, er godt fornøyd med nysigneringen Weather.

Det var stor konkurranse om spilleren, og dette viser igjen vår villighet til å satse ungt , sier Bolton-manager Owen Coyle, ifølge nettsiden metro.co.uk .