MOLDE 20121122.Europa League 2012. Moldes Vegard Forren etter Europa League-kampen i fotball mellom Molde og FC København på Aker Stadion i Molde torsdag. Kampen endte 1-2. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: Ekornesvåg, Svein Ove

SOUTHAMPTON/MOLDE (rbnett.no): Vegard Forren blir etter det Romsdals Budstikke forstår presentert som Southampton-spiller i morgen onsdag.

Molde-stopperen og agent Jim Solbakken satt i forhandlinger med Southamptons representanter fram til klokka 19 engelsk tid tirsdag kveld. Der var partene etter det Romsdals Budstikke vet bare detaljer unna enighet om at Forren setter sin signatur på en kontrakt med Premier League-klubben i morgen onsdag.

Romsdals Budstikke får opplyst at det gjenstår elementer både i den medisinske sjekken og de personlige forhandlingene, men at det ikke er fare for at dette skal velte overgangen. Forren kommer til å signere for klubben onsdag hvis ikke noe helt uventet skjer.

Lange dager

Dermed nærmer det siste kapittelet i en etter hvert ganske lang overgangssaga seg slutten. Det etter to lange dager for hovedpersonen sjøl.

De startet med MFK-trening som vanlig på mandag formiddag før han brukte ettermiddagen, kvelden og natta på å reise fra Molde til Southampton via Bergen og Manchester.

Tirsdag gjennomførte han en medisinsk sjekk som drøyde ut i tid før agent Jim Solbakken brukte resten av ettermiddagen på å forhandle de personlige betingelsene til 24-åringen.

Verken agenten eller spilleren selv var tirsdag kveld tilgjengelig for kommentar.

Lukrativt tilbud

Direktør Tarje Nordstrand Jacobsen bekrefter at Molde Fotball har godtatt et lukrativt bud fra Southampton. Men han vil ikke bekrefte at salget kan gi MFK rundt 30 millioner.

— Jeg kommenterer aldri summer, men vi har godtatt en avtale som reflekterer kvaliteten til Vegard. Dette sier noe om verdien til spillere som kommer fra Molde Fotballklubb, sier han il Romsdals Budstikke.

— Jeg understreker at papirene fortsatt ikke er signert, men vi er veldig godt fornøyd med det budet vi har akseptert. Det kan bli en god avtale for oss, sier Nordstrand Jacobsen.