Her er BTs spillerbørs etter 2-1-seieren mot Sogndal. Skalaen går fra 1 til 10. ## 7 Piotr Leciejewski

Flott beinparade etter 19 minutter. Langt bedre med utspillene enn i de foregående kamper. Ny praktredning like før timen var spilt.

7 Jonas Grønner

Ja! Kompromissløs bak. Sto for noen langpasninger med sukker på. Dasket inn Branns 1-0-ledelse med en herlig volley. Sjefen i forsvaret!

5 Markus Jonsson

Litt rust måtte pikkes av, men ikke mengder. Har meget lav toppfart, og ble utfordret på den. Lange tær kom til sin rett. Rolig og trygg posisjonering.

4 Daniel Mojsov

Slurvete med ballen, og satte lagkamerater opp i ugunstige situasjoner. Farlig på offensiv dødball. Sto for en kjempemiss i forkant av Sogndals redusering.

8 Birkir Sævarsson

Tok kontringene, og det så det suste. Kom til flere helt nydelige innlegg, blant annet i forkant av Karadas' 2-0-scoring. Holdt lekestue da det virkelig gjaldt!

5 Fredrik Haugen

Den mest toneangivende røde offensivt før pause. Rolig søkende etter alternativer, iherdig nok i sitt defensive arbeid. Tatt av etter en times spill.

5 Stéphane Badji

Ingen kanonkamp, men han balanserte midtbanen på nødvendig vis. Demmet opp de gangene Sogndal søkte løsninger sentralt i banen. Trygt og sikkert.

5 Kristoffer Barmen

Viktig stuss foran 2-0-målet. Ellers nokså anonym før pause. Langt mer synlig offensivt utover i kampen. Bommet på en megasjanse igjen.

VIDEO: Høydepunkter Brann-Sogndal 2-1

4 Amin Askar

Småfiks fremover på banen, men markeringsspillet defensivt var ikke pent. Gikk alltid innover i banen, ble svært forutsigbar. Svært lite involvert etter pause.

4 Marcus Pedersen

Overtent igjen. Mye gauling på dommer og lagkamerater i starten. Farlig på dødballer, tvang frem et c-moment fra Udjus. Bommet på veldig mange sjanser.

6 Azar Karadas

Hvor er spensten? Innsatsen var upåklagelig, dette ville han vinne, men hvor er luftmonsteret? Kvitterte med å score med foten i stedet. Gikk i en krig han vant.

Jakob Orlov for Karadas fra 58. Solid, men ingenting spektakulært. 4