Helland måtte melde forfall til landskampene mot Malta og Italia, men har vært med på Rosenborg-trening denne uka og det virket som han skulle bli klar til søndagens kamp mot Bodø/Glimt. Det blir han ikke.

— Pål André føler seg ikke 100 prosent og er ikke med søndag. Det er noe småtteri som han har med seg, og når han ikke er helt klar tar vi ingen sjanser. Det er mange kamper igjen denne høsten, sier Kåre Ingebrigtsen til adressa.no.

På lørdagens trening visste ikke RBK-treneren nøyaktig hva problemet var.

— Jeg tør ikke å gå inn på det medisinske, men jeg har fått beskjed om at han ikke føler seg 100 prosent og da lar vi han hvile, sier han.

Topper laget

Selv med Helland ute, varsler Ingebrigtsen at han kommer til å stille med et sterkt lag mot Glimt, selv om den kommer kun fire dager før bortekampen mot Lazio i Europaligaen.

— Vi tenker ikke på Lazio. Kampen på søndag er viktigere enn kampen på torsdag, sier han.

STORT HELLAND-INTERVJU: «Ville vært falsk om jeg hadde vært dørgende kjedelig».

Tenker kun på seg selv.

Bodø/Glimt, med den utlånte RBK-spilleren Alexander Sørloth og Trond Olsen i spissen, har vært i god form denne høsten oghar klatret til åttendeplass på tabellen, etter en dårlig sesongstart. Glimt erett av kun tre norske lag som har slått Rosenborg denne sesongen

— Det handler om oss selv. Vi skal være et tålmodig og hardarbeidene Rosenborg, og vi slår Bodø/Glimt hvis vi er der vi skal være, sier han.

Kampstart er 18.00 søndag og du kan følge kampen på adressa.no.

PS! Dersom Stabæk avgir poeng mot Aalesund lørdag kveld og RBK slår Bodø/Glimt, er Rosenborg seriemestere allerede søndag kveld.