Fernando Torres startet på benken i gårsdagens finale mot Nederland , men kom innpå i den andre ekstraomgangen og fikk spille et drøyt kvarter. Det holdt til å bli skadet – igjen. Liverpool-spissen pådro seg lyskeskade og det går mot en fotballpause på åtte uker.

Nå skriver engelske medier at den mulige sommerovergangen til Chelsea kan ryke.

Jakter Torres

Chelsea er på jakt etter Liverpool spilleren, men enda en ny skade kan gjøre så Chelsea tenker seg om to ganger før de legger inn bud på 27 åringen, skriver den engelske avisen Telegraph.

Torres var på løp etter ballen under VM-finalen mot Nederland, da han plutselig stoppet opp, holdt seg på lysken og la seg ned i gresset med tydelige smerter.

Det er foreløpig usikkert hvor alvorlig skaden er.

Video: Se video fra feiringen i Madrid:

Spanjolenes elleville fest

Mottok pokalen, så rett til behandling

Spanjolen klarte å motta pokalen og å juble litt for det historiske VM gullet sammen med lagkameratene, før han ruslet inn til mer behandling av lysken.

Torres fikk store deler av fjorårssesongen ødelagt på grunn av skade, og det siste han trengte nå, var en ny hindring.

Taus om fremtiden

27-åringen har ikke villet si noe om fotballfremtiden under VM, annet enn at han vil prate med Liverpool sjef Roy Hodgson om fremtidsmulighetene hos det engelske laget, før han bestemmer seg for hva han vil gjøre.

Torres har tidligere uttalt at han ønsker å bli i England. Den eneste klubben som kan lure 27-åringen fra England, er den spanske seriemesteren Barcelona. Det er ifølge Torres den eneste klubben utenfor England han kan tenke seg å spille for.

KUNNE LØFTE POKALEN: Fernando Torres feiret seieren mot Nederland (Foto: Scanpix).