— Det ble mye nesten i dag. Selv var jeg nære på et par ganger, sier en noe skuffet John Carew til 100% Fotball etter nok en uavgjort på Ullevaal.

De to situasjonene han selv var mest misfornøyde med var da han misbrukte et gjennomspill fra Fredrik Strømstad og dundret ballen over tverrliggeren før pause. I andre omgang bommet han nærmest på ballen da han skar gjennom fra venstre.

Han klarer ikke å legge skjul på at han gjerne skulle hatt med seg en seier med landslaget inn i ferien.

— Jeg hadde håpet vi skulle vinne. Sør-Korea er et bra lag, men jeg følte at vi var mye bedre enn dem i dag, mente John Carew.

Krampe i leggen

Forrige onsdag måtte John Carew forlate Ullevaal etter bare en halvtimes spill, etter at han ble kraftig stemplet på tåa. Den skaden hadde han ingen problemer med i kveld.

— Det gikk bra sånn sett. Men jeg hadde krampe i begge leggene. Likevel er det lenge siden jeg har holdt i 70 minutter, sier Carew.

Han depper ikke for mye etter landslagets sjuende kamp uten seier.

— Vi vil selvfølgelig svært gjerne vinne, men det er enda viktigere hvordan vi gjør det på banen. Nå har vi møtt to gode lag, to VM-klare lag. Og Sør-Korea var tross alt i semifinalen i forrige VM, fastslår John Carew.

Gleder seg til Brasil

Nå ser "Lille-John" frem til kampen mot Brasil 16. august.

— Brasil er et fantastisk fint lag. mange av de som kommer til Ullevaal den kvelden, kommer nok for å se Brasil. Men jeg tror vi har en god sjanse til å slå dem, mener John Carew.