Norge — Sør-Korea 0-0: - Det ble en annen kamp enn mot Paraguay. Jeg synes vi spilte veldig bra defensivt. Det var vi som hadde de store sjansene, men det ville seg ikke i det siste leddet. John Carew var blant annet uheldig ved et par anledninger, sier Morten Gamst Pedersen til 100% Fotball.

Blackburn-proffen mener Norge nå gjennom to kamper har vist at de er i stand til å føre kamper på eget gress, noe som var et problem gjennom hele VM-kvalifiseringen.

— Jeg synes vi har spilt to ok kamper. Sør-Korea gjorde det veldig vanskelig for oss i dag. Men vi var det beste laget, og det er bra vi klarer å føre kamper. Det har vi slitt med på Ullevaal, sier Gamst Pedersen.

Gleder seg til ferie

Etter ti og en halv måned med kamper, ser Morten Gamst Pedersen nå frem til noen uker og måneder med litt lavere tempo.

— Det er veldig lenge, og det er tøft å holde motivasjonen oppe så lenge. Jeg føler meg i bra form, men nå gleder jeg meg til et par uker helt i ro, sier Gamst Pedersen, som gleder seg til å tilbringe ferien sammen med familie og venner.

Og for de som lurer på hvor han spiller neste sesong:

— Vi får se. Det er bare å vente i spenning. men jeg har det i hvert fall utrolig bra der jeg er, sier Morten Gamst Pedersen.