– Vi manglet bare scoringen og det positive resultatet, så ville dette vært en vellykket kamp, sa han. Men han etterlyser bedre avslutninger.

– Vi må bli enda bedre på avslutninger. Vi manglet killerinstinktet som ville drept kampen, sa han etter å ha sett sine spillere skusle bort sjansene som kunne avgjort kampen.

Han mener også at John Carew burde spilt ballen til Frode Johnsen da han var gjennom i annen omgang.

– John har farten til å bryte gjennom. Det var nære på flere ganger, og i annen omgang lyktes det. Hadde han bare spilt på tvers så kunne Frode Johnsen spasert den i mål, men han valgte å avslutte selv, sa Hareide.

Han så laget sitt slite mer for å skape sjanser mot et B-preget Sør-Korea enn mot Paraguay forrige uke, og forklarer noe av det med trøtthet.

Trøtte

– Jeg synes vi manglet det lille ekstra vi hadde mot Paraguay. De fleste spilte kamp i helgen, og det virket som vi var litt trøttere i dag, at ting gikk litt saktere. Det ble ikke det samme kombinasjonsspillet, sa Hareide.

– Delvis var det fordi Sør-Korea satt tettere på oss i midtbaneleddet, og de hadde bestemt seg for å ta ut Tommy (Svindal Larsen) og Martin (Andresen).

Han satset på å spille inn et lag, og debutant Anders Rambekk for en sliten Erik Hagen var eneste endring i startoppstillingen.

– Anders gjorde en veldig fin jobb som midtstopper. En veldig fin debut, var attesten fra Hareide.

Landslagssjefen er fornøyd med spillernes innstilling til landskampene i det som for noen av dem skulle vært ferie og for de fleste er en hard kampperiode i eliteserien.

– Vi har spilt mot to VM-klare lag og fått matchet oss. Jeg håper jeg får beholde laget inn mot EM-kvalifiseringen, og få utenlandsproffene i enda bedre form. Da skal vi slå fra oss, lover han.

(©NTB)