I kveld spiller han for RBK2 mot Heimdal på Lerkendal kunstgress. Uten, i følge ham selv, å være veldig spent på forhånd.

— Jeg er egentlig ikke så spent. Det skal bli artig å komme i gang igjen, og få kjenne litt på kampfølelsen. Det har vært lang mange kjedelige dager som har vært tunge å motivere seg til. Så jeg ser frem til å få på meg drakta, sier han.

Reginiussen er ikke helt ukjent med å spille i 3. divisjon, selv om det er svært lenge siden sist. I 2003 spilte han en sesong for Alta 2.

Skaden: Etter en drøy time i sesongåpneren mot Aafk smalt det i hælen til kapteinen. Siden har han vært ute

Uaktuell til StabækPlanen er at 29-åringen skal spille en halvtimes tid. Dersom det går smertefritt, og han får trent bra hele uka, blir det mer spilletid mot Sverresborg om en uke. Foreløpig er spill for a-laget uaktuelt.

— Stabæk-kampen kommer nok uansett for tidlig. Men dersom det går bra i 3.divisjon, er jeg såpass lettrent at jeg ikke trenger sånn kjempelang tid før jeg er helt tilbake, sier han.

Selv om Reginussen er kaptein på A-laget, kommer han ikke til å gjøre krav på bindet i kveld.

— Nei, nei. Den æren skal noen andre få lov til å ha. Jeg har ikke det som noe krav i kontrakten min, ler han.

Goalgetter

Noe overraskende gjør Reginiussen comeback som spiss. Forklaringen er at det er lettere å styre belastningen på akillesen fra den posisjonen på banen. Midtstopperen blir litt kvass når det hintes om manglende målfarlighet.

— Altså, ser du på snittet mitt i den tida jeg har vært i RBK, så er det bra. Også dersom jeg hadde spilt lenger frem på banen. Så det er ikke usannsynlig at det kommer et mål i dag, sier han.