MOLDE — ROSENBORG 1-0 (0-0):

MOLDE (Adressa.no): Et Rosenborg-lag som manglet flere av sine beste spillere, fikk det som forventet tøft mot Molde og det ble til slutt 1-0-tap etter scoring av Ola Kamara i andre omgang.

— Vi åpner rufsete, både offensivt og defensivt. Etter 20 minutter får vi kontroll og de skaper ikke så mye. De ble ensidige i går og slo i bakrom, og det rant inn til André (Hansen) stort sett. Det eneste er at vi burde tatt vare på overgangsmulighetene bedre enn vi gjorde. Vi fyrte ikke på alle sylindere og det ble en litt tung dag på jobben, sier Ingebrigtsen til adressa.no.

Skryter av erstatterne

Suspensjoner på Ole Selnæs og Fredrik Midtsjø, i tilegg til skader på Johan Lædre Bjørdal og Mikael Dorsin, gjorde at Ingebrigtsen ble tvunget til å gjøre store endringer på laget som spilte uavgjort mot St. Etienne på torsdag.

Blant annet måtte spissen Matthias Vilhjalmsson inn som midtstopper, mens Magnus Stamnestrø fikk en sjelden start på midtbanen.

— Det har selvfølgelig litt å si, men de som kommer inn gjør en kjempejobb. Matthias var strålende som midtstopper og Magnus hadde vært fantastisk om keeperen ikke hadde tatt skuddet hans i første omgang. De som kom inn gjorde det bra, men det var litt med relasjonene som gjorde at rytmen ikke ble helt bra, sierRBK-treneren.

Tenkte på Stabæk

Han tror det er mye av grunnen til at Rosenborg skapte langt færre sjanser enn man har vært vant til å se denne sesongen.

— Ja, det er det. Det er vel ikke umenneskelig at noen begynner å tenke på semifinalen mot Stabæk på onsdag heller, som er en viktigere affære enn denne kampen, sier Ingebrigtsen og legger til:

— I en semifinale på Lerkendal er det bare en ting det handler om og det er å komme seg videre til finalen.