MOLDE (Adressa.no): «Drep Bakenga», skrev en Rosenborg-supporter på Molde FKs offisielle instagramprofil og før 1-0-tapet mot Molde. Underveis i kampen måtte Bakenga også tåle tilrop om at han er svin og søppel. Hovedpersonen selv lar ikke det gå innpå ham.

— Det er flaut, pinlig og idiotisk, men jeg driter i det. Det påvirker ikke meg og jeg sang med på at jeg er svin og søppel. Det er så lavmål, men slike folk finnes, så får jeg håpe det skjer noe bedre med dem etter hvert, sier Bakenga til Adresseavisen og legger til.

Brutter'n: – Håpløst og skal ikke skje

— Jeg tenker det er artig at hele greia er kun fordi jeg spiller en annen plass. Det er spesielt, fordi for noen år siden hyllet de meg. Det skal være litt hets, men det finnes en grense, sier Bakenga til Adresseavisen.

Også Ingebrigtsen kritiserer supporterne

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen liker heller ikke supporternes oppførsel.

— Det er håpløst og det skal ikke skje. Det hører ikke hjemme hverken på en fotballbane eller noen annen plass, sier Ingebrigtsen.

Vil tilbake

Både Ingebrigtsen og flere av Rosenborg-spillerne var borte og støttet Bakenga etter kamp. Molde-spilleren mener at forholdet hans til Rosenborg fortsatt er strålende.

— Jeg er jo en Trondheimsgutt og har alltid sagt at jeg vil tilbake og det står jeg for.

- Selv etter denne hetsen?

— Ja, noen tullinger må man bare drite i. Jeg er glad i RBK og de er glad i meg, så slik er det, sier han.