Fredrikstad-Brann 3-4

Brann har slitt på bortebane i år, og den siste tiden har trenerteamet og spillergruppen hatt stort fokus på viktigheten av en trepoenger på fremmed gress. Den kom mot Fredrikstad – på overtid.

— Vi har vært helt manisk opptatt av å vinne borte. Det er godt å få en seier nå, innrømmer Skarsfjord med et smil.

For både han og de fleste andre hadde vel en følelse av at oppgjøret i Fredrikstad ville ebbe ut på 3-3. Men Bentley ville det annerledes.

— Bentleyzinio hadde egentlig fortjent å starte i dag, men han kommer inn og gjør en kjempejobb. Det er skuddet hans, skuddfinten og ettertrykket som sikrer oss full pott, sier treneren som hevder det bare er Bojan Zajic som har en bedre skuddfinte enn Bentley.

Tre i trynet

Han var ikke like tilfreds med alt Brann leverte i flomlyset. For defensivt skjedde det mye rart, særlig før pause.

— Vi får tre i trynet, og jager mye etter. Individuelt rufs, vil jeg kalle det. Vi er ikke tighte nok, men vi gjør noen bytter som hjelper oss, sier Skarsfjord.

Han er klar på at Brann var villige til ofre for å vinne. Gjestene ble liggende med to mann fremme hele kampen, og fikk uttelling.

— Vi vil vinne hele veien. Men det er en kamp med mye Hawaii-fotball, sier Skarsfjord.

Skjønnhetsfeil

— Jeg er fornøyd med en del mønsterangrep vi får til. 3-2-målet går rett inn i spillestilsmappa vår. Det er en del skjønnhetsfeil totalt sett, men vi vinner 4-3 borte. Heller det enn 1-0. Jeg er naiv sånn, sier Skarsfjord med et glis.

På spørsmål om det ikke er en bekymring at Brann slipper inn såpass mye mål, svarer han følgende.

— Vi kan ikke holde igjen og sikre, da får vi heller reparere. Skal vi bli så gode som vi vil bli må vi fortsette å prøve til ting sitter.

addCustomPlayer('ra75oddd0lqn1en46sjw0m71g', '15zlk2jpu0yxz1fsgfwth08inn', '97aua7vixz511uqrtlyn5in9b', 466, 463, 'perfra75oddd0lqn1en46sjw0m71g-97aua7vixz511uqrtlyn5in9b', 'eplayer14');